Elazığ'ın İlk Milletvekili Adayı Belli Oldu

Hakimiyet Gazetesi'ni ziyaret eden Zafer Partisi Elazığ İl Başkanı Onur Omrak ve İl Yönetimi, ziyaret esnasında yaptıkları açıklamada, Zafer Partisi'nin Elazığ Milletvekili Adayını da açıkladı.

Elazığ'ın İlk Milletvekili Adayı Belli Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zafer Partisi Elazığ İl Başkanı Onur Omrak ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Zafer Partisi Elazığ Milletvekili Adayı Eczacı Serap Özdemir Hakimiyet Gazetesi’ni ziyaret etti.

Ziyaret sonrası gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Zafer Partisi Elazığ İl Başkanı Onur Omrak, ATA İttifakı’nın amacının Türk Milliyetçilerini Atatürk çizgisinde bir araya getirmek olduğunu belirterek şunları söyledi:

Elazığ'ın İlk Milletvekili Adayı Belli Oldu

“ATA İTTİFAKI TÜRKİYE’Yİ İKİ KUTUPLU SİYASETTEN KURTARACAK”

Öncelikle deprem sürecinde ve bugün yaşanan sel sürecinde vefat eden vatandaşlarımızın ailelerine başsağlığı diliyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu olayları birlikte aşacağımızı düşünüyorum. Bugün Hakimiyet Gazetesi’ni ziyaret ettik. Bizleri ağırlayan değerli Ahmet Toprak nezdinde bütün gazete çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Bizim partimizin kuruluş amacı Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçilerini bir araya toplamak olduğu gibi kurmuş olduğumuz Ata İttifakı’nın amacı da Türkiye siyasetini iki kutuplu siyasete mahkum etmemektedir. Baktığımız zaman HÜDAPAR’ın desteklediği bir Cumhur İttifakı ve HDP’nin desteklediği bir Millet İttifakı var. Bunların yanında bir de Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçilerinin desteklediği bir ATA İttifak var. Biz de bu ittifakımızı duyurmak ve milletvekili adayımızı tanıtmak için Hakimiyet Gazetesi’ni ziyaret ettik. Milletvekili adayımız Eczacı Serap Özdemir olacaktır. 

Zafer Partisi’nin Elazığ Milletvekili Adayı olduğunu ilk kez Hakimiyet Gazetesi’nde açıklayan Eczacı Serap Özdemir ise şunları kaydetti:

Elazığ'ın İlk Milletvekili Adayı Belli Oldu

“ATATÜRK ÇİZGİSİNDEKİ HERKESİ İTTİFAKIMIZA DAVET EDİYORUM”

Öncellikle Ahmet Toprak Bey başta olmak üzere tüm gazete çalışanlarına bizleri ağırladıkları için teşekkür ediyoruz. ATA İttifakı’nın Elazığ temsilcileri olarak buraya geldik. Biz Türk Milleti’ne ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışanlara karşı üçüncü bir ittifak olarak kurulduk. Atatürk çizgisindeki herkesi ittifakımıza davet ediyoruz. Ben Zafer Partisi Elazığ Milletvekili Adayı olarak bugünkü ziyaretimi gerçekleştiriyorum. Destek veren herkese teşekkür ediyorum.