'ELAZIĞ'I HAYAL ETTİĞİ NOKTAYA TAŞIYACAĞIZ'

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, 'Gençliğimizin bize vermiş olduğu enerjiyi Elazığ'a hizmet yolunda harcayacağız. Yılmayacağız, bıkmayacağız, yorulmayacağız. Gece gündüz demeden Allah'ın izni ile çalışacağız. Sizlere en güzel hizmeti getirebilme adına mücadele vereceğiz.' dedi.

 'ELAZIĞ'I HAYAL ETTİĞİ NOKTAYA TAŞIYACAĞIZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, yoğun seçim programı kapsamında kurum, kuruluş, sivil toplum örgütü ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra ev ziyaretleri de gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geliyor.

Gittiği her yerde Elazığ’a olan sevdasını ve kente yönelik projelerini anlatan Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, belediye başkanı seçilmesi halinde Elazığ’ı hayal ettiği noktaya taşıyacaklarını vurguladı.

Abdullahpaşa Mahallesi’nde site toplantısında vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, nasıl bir belediyecilik yönetimi sergileyeceklerini anlatarak, Elazığ için hazırladıkları projelerden bahsetti.

“VADEDECEĞİMİZ HER PROJEYİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Elazığ’ın bütün sorunlarını bildiklerini ve buna yönelik projeler hazırladıklarını belirten Şerifoğulları, şöyle konuştu: “80 günden fazladır her mahallemizi gezerek projelerimizi, partimizi, şahsımızı anlatıyoruz. Yapabileceklerimizi anlatıyoruz. Elazığ’ın her tarafını karış karış geziyoruz. Muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, halkımızla, esnaflarımızla bir araya gelerek onların Elazığımızla ilgili beklentilerini, sıkıntılarını, taleplerini dinledik, not ettik ve bu sıkıntıları, sorunları çözüme ulaştırabilme adına bunları projelendirdik.

Bizim siyasetimizin özünde tevazu, samimiyet, dürüstlük, adalet şeffaflık, hesap verebilirlik ve aynı zamanda gönüllere girebilme olacağını söylüyoruz. Bu şehrin her karış toprağına, her bölgesine adaletli bir şekilde hizmet getireceğimizi söylüyoruz.

Adaletten asla taviz vermeyeceğimizi iddia ediyoruz. Adaletle hükmedersek Elazığımızı hayal ettiği noktaya getireceğimizi biliyoruz.

Şeffaflıkta asla taviz vermeyeceğiz.  Şeffaflık bizim yönetim felsefemizin en başında gelen ilkelerimizden biri olacak. Yapacağımız her işte sizlerin bilgisi olacak. Bütün çalışmalarımız ve aldığımız bütün kararlar sizlerin denetiminde olacak. Aynı zamanda tasarruftan bahsediyoruz. Belediyeye giren her kuruşta sizlerin hakkının olduğunu, fakir, fukaranın olduğunu gözeterek çalışmalarımızı bu şekilde yapacağız.

Şehrimizin her bölgesine eşit götüreceğiz. Biz mahallelerimizdeki eksiklikleri biliyoruz. Mahallelerimizin sıkıntılarını çözebilme adına profesyonel bir ekiple, işin ehli bir ekiple gece gündüz demeden çalışacağız. Biz genciz. Genç olmamız bizim en büyük imkanımız. Gençliğimizin bize vermiş olduğu enerjiyi sizlere hizmet yolunda harcayacağız. Yılmayacağız, bıkmayacağız, yorulmayacağız. Gece gündüz demeden Allah’ın izni ile çalışacağız. Sizlere en güzel hizmeti getirebilme adına mücadele vereceğiz. Kesinlikle aldatan olmayacağımızı söylüyoruz. Sizlerden oy alabilme adına uçuk projeleri, hayali projeleri kesinlikle vadetmeyeceğiz. Bizim vadettiğimiz projeler Elazığ’ın asli problemleri. Vadedeceğimiz her projeyi hayata geçireceğiz. Hayata geçiremeyeceğimiz projelerden bahsetmeyeceğiz. Buna özen gösteriyoruz. İlk günden beri ne söylüyorsak bugün de aynı şeyi söylüyoruz. Aldatan olmayacağız, insanlarımızı aldatmayacağız.

Sizlerin sıkıntıları, sizlerin sorunları, şehrin ne ise onları projelendirdik. Rabbim nasip ederse 11 ana başlıkta 100 projemizi hazırladık. İlimizin her mahallesini düşünerek projelerimizi hazırladık. Çocuklarımızı, gençlerimizi, yaşlılarımızı, kadınlarımızı, engellilerimizi düşünerek projeler hazırladık. BU projelerimizi önümüzdeki günlerde güzel bir lansman programıyla sizlerle paylaşacağız.”