Elazığ Emniyet Müdürü Karan'dan Gazi Polis Batbaş'a vefa ziyareti

Elazığ İl Emniyet Müdürü Aydın Karan, kontrol noktasında bir aracın çarpması sonucu gazi olan polis memuru Murat Batbaş ve ailesini ziyaret etti. Karan, görev sırasında gösterdiği fedakarlık nedeniyle Batbaş'a teşekkür etti.

Haberin Özeti

  • Elazığ İl Emniyet Müdürü Aydın Karan, kontrol noktasında gazi olan polis memuru Murat Batbaş ve ailesini ziyaret etti.
  • Ziyarette, bir aracın çarpması sonucu gazi olan Batbaş’ın fedakarlığına minnettar olunduğu ifade edildi.
  • Emniyet Müdürü Karan, vatan ve milletin huzuru için görev yapan kahraman polislerin fedakarlıklarının asla unutulmayacağını vurguladı.

Elazığ İl Emniyet Müdürü Aydın Karan, vefa ziyaretleri kapsamında gazi polis memuru Murat Batbaş ve ailesini ziyaret etti. Ziyarette Batbaş’ın sağlık durumu ve ailesinin durumu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

“FEDAKARLIKLARINIZ HER DAİM HATIRLANACAK”

Karan, görevini yürüttüğü sırada yaşadığı olay nedeniyle gazi olan Murat Batbaş’ın başarılı çalışmalarından dolayı minnettar olduklarını ifade etti. Karan, vatan ve milletin huzuru için görev yapan polislerin fedakarlıklarının her zaman hatırlanacağını belirtti.

KAHRAMAN POLİSLERE VEFA MESAJI

Ziyarette, görevleri başında fedakarlık gösteren emniyet personelinin önemine vurgu yapıldı. İl Emniyet Müdürü Karan, kahraman polislerin emeklerinin unutulmayacağını ifade ederek Batbaş ve ailesine teşekkürlerini iletti.