Elazığ Dsispor kapanıyor mu?

Uzun yıllardır Elazığ Dsispor Kulübü Başkanlığı'nı yürüten Müfridat Şara ve yönetimi görevinden istifa etti

Elazığ Dsispor kapanıyor mu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ amatörünün lokomotif takımlarından olan Elazığ Dsispor’da, yönetim görevi bırakma kararı aldı. Türkiye Voleybol 3. Ligi’nde mücadele etme ve Bölgesel Amatör Lig’de Elazığ’ı temsil etme gibi unvanları elinde bulunduran Yeşil-Beyazlı takım, yaşanan maddi problemlere çözüm bulamayınca çareyi görevi bırakmakta buldu.

Konuya ilişkin olarak değerlendirmelerde bulunan Elazığ Dsispor Başkanı Müfridat Şara, görevi bırakma kararı aldıklarını ve Olağanüstü Genel Kurul’a gideceklerini belirtti.

DSİ 9. Bölge Müdürü İlker Arslan’la yaptıkları görüşmenin ardından Arslan’ın 1. Amatör’de faaliyetleri durdurun, yalnızca altyapılarda devam edin şeklindeki açıklaması sonrası genel kurul kararı aldıklarını dile getiren Şara, “Bizim 20 Bin TL gibi bir destek talebimiz oldu. 1. Amatör’de mücadele eden takımımızın gideri yılda ortalama 50 Bin TL’yi buluyor ama biz 20 Bin TL’lik bir talepte bulunduk ama olmadı. Bizim bu aşamada devam etmemiz doğru olmaz” şeklinde konuştu.

“ADAY ÇIKMAZSA KAPATACAĞIZ”

Olağanüstü Genel Kurul’da aday çıkmaması durumunda Elazığ Dsispor’u kapatacaklarını dile getiren Başkan Şara, “Üzülerek söylüyorum bunu. Elazığ Dsispor yıllardır Elazığ amatörüne can veren bir kurum takımıdır. Ama destek olmayınca böyle oluyor. Türk futboluna, Türk sporuna kazandırdığımız onca sporcu var ama bu katkılar görmezde geliniyor. Kaybeden Elazığ amatörü, Elazığ sporu olacaktır” dedi.

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL 22 KASIM’DA

Elazığ Dsispor yönetim kurulunca alınan genel kurul kararıyla Olağanüstü Genel Kurul’un 22 Kasım Perşembe günü saat 13.00’te DSİ Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapılması kararlaştırıldı. İlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 1 hafta sonra aynı yer ve saatte yapılacak.