Elazığ Depremlerini Bu mu Tetikliyor?

Aslan Dolunayı Depremleri Tetikleyebilir: El... Ünlü astrolog Aygül Aydın, Aslan burcu dolunayının etkisiyle Elazığ, İzmir, Malatya ve Bingöl'ü 24-27 Ocak arasında depremlere karşı uyardı. Aydın, geçmişteki başarılı tahminleriyle dikkat çekiyor ve bölgede aktif fayları hatırlatarak dikkatli olunması gerektiğini belirtiyor.

Elazığ Depremlerini Bu mu Tetikliyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ünlü astrolog Aygül Aydın, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, Aslan burcu dolunayının etkisi altında olan dört ili deprem konusunda uyardı. Aydın, geçmişteki başarılı deprem tahminleriyle bilinmekte olup, bu kez Aslan burcu dolunayının etkileri hakkında uyarılarda bulundu. Astrolog, 25 Ocak Perşembe günü saat 17.53'te 5 derece Aslan burcunda gerçekleşecek dolunayın depremleri tetikleyebileceğini ifade etti.

Aydın'ın uyarısına göre, Elazığ, İzmir, Malatya ve Bingöl illeri bu dönemde depreme karşı dikkatli olmalı. Astrolog, Aslan burcu dolunayının bu bölgelerde benzer bir afete sebep olabileceği konusunda uyarıda bulundu. Aydın, şu ifadeleri kullandı:

“24-27 Ocak arası Elazığ, İzmir, Malatya, Bingöl depreme dikkat etmelidir.

Aktif o bölgede hangi faylar kaldı acaba?

Aslan dolunayı tetikliyor gibi görünüyor. (Bu bir istatiksel çalışmadır/kesinlik içermez)”

"Aslan Dolunayı Depremleri Tetikleyebilir: Elazığ, İzmir, Malatya, Bingöl Uyarısı" haberi, 04 Ocak 2024 tarihinde yazılmıştır. 04 Ocak 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Aslan Dolunayı Depremleri Tetikleyebilir: Elazığ, İzmir, Malatya, Bingöl Uyarısı haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Aslan Dolunayı Depremleri Tetikleyebilir: Elazığ, İzmir, Malatya, Bingöl Uyarısı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 05 Ocak 2024 tarihlidir.