Elazığ'dan Başkan Türkmen katıldı

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği (TFSKD), yönetim kurulu yaptığı son toplantıda şubat ayı içerisinde olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldı.

Elazığ'dan Başkan Türkmen katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Furkan Doğan

Bir süre önce Türkiye ismini alan Futbol Saha Komiserleri, kamu yararına çalışan dernek statüsü de kazanmak için tüzük değişikliğine gidecek. Tüzük değişikliği konusunu görüşmek üzere başkent Ankara’da toplanan TFSKD Yönetim Kurulu, şubat ayı içerisinde tüzük değişikliğinin yanı sıra aynı zamanda olağanüstü seçimli genel kurul kararını da aldı.

Hüseyin Doğan başkanlığında toplanan ve Elazığ Bölgesi’nden M. Sami Türkmen’in de yer aldığı TFSKD Yönetim Kurulu, gündeminde yer alan konuları değerlendirdi. Kamu yararına çalışan dernek statüsü kazanmak için bakanlığın istediği tüzük değişikliği konusunda oy birliği ile karar alan TFSKD Yönetim Kurulu, daha güçlü bir yönetim oluşturmak için de seçimli genel kurul kararını oy çokluğu ile aldı.

Kamu yararına çalışan dernek olma statüsü için bir süre önce başvuruda bulunan TFSKD, bakanlığın istediği ‘dernek gelirlerinin en az 3/2’sinin dernek amaçları doğrultusunda kullanılacağına’ dair madde değişikliğini tüzüğüne koymak için olağanüstü genel kurul kararına imza attı. Doğan ve ekibi, yaptığı görüşmeler sonunda kurullarında yenileneceği olağanüstü seçimli genel kurul kararının 2 ve 9 Şubat tarihlerinde yapılmasına karar verdi.