Elazığ'da Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde Erdoğan'dan Geldi!

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları için umut verici bir gelişme yaşandı. Adana'daki mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, staj ve çıraklık mağdurlarının sesine kulak verdi.

Elazığ'da Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde Erdoğan'dan Geldi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bugün Adana'da düzenlenen yerel seçim kampanyası kapsamındaki mitingde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akdeniz Staj ve Çıraklık Sigortası Mağduru üyelerin taleplerine yanıt verdi. Topluluğun isteği üzerine Erdoğan, "Vereceğiz… Daha ne müjdeler vereceğiz" ifadelerini kullandı. Bu önemli açıklama, Staj ve Çıraklık Sigortası Resmi X hesabından paylaşılan bir video ile duyuruldu.

Mağdurların Talepleri

Çalışma hayatlarına Çıraklık ve Eğitim Merkezleri bünyesinde atölyelerde çırak olarak başlayan vatandaşlar, SGK tarafından o dönemlerin emeklilikte işe giriş başlangıç tarihi olarak kabul edilmemesinden dolayı mağduriyet yaşadıklarını dile getiriyorlar. Türkiye genelinde kurulan Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Derneği aracılığıyla yetkililere seslerini duyurmak isteyen mağdurlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da ulaşarak haklarını arıyorlar. Son yaşanan gelişmelerle birlikte mağdurların sesi daha güçlü bir şekilde duyuluyor ve atılacak adımlar merak konusu haline geliyor.