Elazığ'da Sıcaklar Bastırdı Şimdi Tam Zamanı!

Elazığ'da daha az elektrik kullanımı ve daha iyi performans için bakımlarını düzenli yapmak gerekiyor.

Elazığ'da Sıcaklar Bastırdı Şimdi Tam Zamanı!

Sıcak havalar iyiden iyiye kendini hissettirirken serinlemek için kullanılan aletlerden daha iyi verim almak için bakımlarını düzenli yapılması gerekiyor. Elazığ'da beyaz eşya özel teknik servisi hizmeti sunan Murat Tuncel yaz aylarının serinlemek için en çok tercih edilen cihaz olan klimaların düzenli bir şekilde bakımının yapılması gerektiğini söyledi.

Elazığ'da Sıcaklar Bastırdı Şimdi Tam Zamanı!

Tuncel " Düzenli klima bakımı yapılmasının insan sağlığı üzerinde doğrudan bir etkisi olduğu gibi cihazın ömrü ve performansı açısından da cihaz bakımı büyük önem arz ediyor. Klima arızalanmalarının önüne geçmek, daha etkin ve yüksek performanslı bir klima kullanımı sağlamak ve cihazınızın ömrünü uzatmak için düzenli olarak bakım yaptırmayı ihmal etmeyin" dedi

Elazığ'da Sıcaklar Bastırdı Şimdi Tam Zamanı!

KLİMA BAKIMI NEDEN ÖNEMLİ?

Tuncel "Klima bakımı her şeyden önce insan sağlığı için gereklidir. Klimaların kullanıldığı alanlarda bulunan ve gözle görülemeyen tozlar, partiküller klima filtrelerinden geçerek zamanla iç ünite üzerine yapışır ve bakterilerin oluşması için en uygun zemini hazırlar. Yüksek ateş ile ciddi sağlık problemlerine neden olabilen bu hastalığı önlemek için cihazın periyodik bakımı düzenli olarak yaptırılmalıdır. Düzenli klima bakımı önemi olarak sıralanabilecek bir diğer madde de klima bakımı sayesinde kötü koku, polen ve bakterilerden arınmış temiz bir hava sunulması. Periyodik olarak klima bakımı yaptırmak cihazınızın ömrünü uzatır. Böylece yeni bir cihaz masrafından kurtulmuş olursunuz. Klima bakımı, cihazın gereksiz zamanlarda ve sık sık arızalanmasının önüne geçer" ifadelerini kullandı.