Elazığ'da Şaşkınlık Veren Olay: Adamın Nişanlısı Evli ve Çocuklu Çıktı!

Elâzığ'da bir adam nişanlısının evli ve çocuklu olduğunu öğrendi, şok geçirdi!

Elazığ'da Şaşkınlık Veren Olay: Adamın Nişanlısı Evli ve Çocuklu Çıktı!

Elazığ’da geçtiğimiz günlerde duyanlara şaşkınlık veren bir olay yaşandı. Bir şahıs nişanlısının evli ve çocuklu olduğunu tesadüf eseri öğrendi.

Olay, Şehit İlhanlar Caddesi'nde meydana geldi. İntihar ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık, itfaiye ve polis ekipleri durumun intihardan çok farklı olduğunu anlayarak büyük şaşkınlık yaşadı.

Ertesi gün, psikolojik sorunları olan genç bir kadın intihara kalkıştı ve polis ekiplerince karakola götürüldü. Karakolda, genç kadının nişanlısı, kadının evli olduğunu ve bir çocuğu olduğunu öğrendi. Bu bilgi karşısında büyük bir şaşkınlık yaşandı.

Edinilen bilgiye genç kadının eşi, çocuğunun öldüğünü söylediği bir mesaj gönderdi. Bunun üzerine genç kadının nişanlısı olayın gerçek yüzünü araştırmak üzere evden çıktı ve kadın intihar etmeye kalkıştı. Olay yerine gelen ekipler kadını karakola götürdü ve nişanlısı olayı karakolda öğrendi.

İntihar ihbarıyla başlayan olay, beklenmedik bir şekilde farklı bir boyut kazanarak sonuçlandı ve ekipler, karşılaştıkları bu karmaşık durum karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı.