Elazığ'da Rekor Ceza!

Elazığ'da Veteriner Yol Kontrol ve Denetim İstasyonu tarafından usulsüz ve kurallara uymayarak hayvan sevkiyatı yapan kişilere 2 milyon 300 bin lira ceza kesildi.

Elazığ'da Rekor Ceza!

Veteriner Yol Kontrol ve Denetim İstasyonunun   denetimleri devam ediyor.Denetimler esnasın da  hayvanları için veteriner sağlık raporunu almayan, aşı ve küpe kayıtlarını yaptırmayan ve küpesiz hayvanlarıyla şehirlerarası seyahat etmek isteyen kişilere toplam 2 milyon 300 bin lira para cezası uygulandı.

Elazığ'da Rekor Ceza!

Hayvansal hareketliliğin kontrolü amacıyla hizmete başlayan Veteriner Yol Kontrol ve Denetim İstasyonu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Geçiş güzergahı üzerinde bulunan noktada hayvan sevkiyatı yapan kişilerin  Veteriner sağlık raporunun alınıp alınmadığının kontrolü, Hayvan hastalıklarının yayılımının engellenmesi, kayıt dışı hayvan hareketlerinin önlenmesi, hayvanların aşılanıp aşılanmadığının kontrol edilmesi amacıyla kurulan Veteriner Yol Kontrol ve Denetim İstasyonu, kurallara uymayan şahıslara 2 milyon 300 bin lira para cezası uyguladı.

Denetimlerin aralıksız sürdüğü bildirildi.