Elazığ'da Planlı Elektrik Kesintisi Yaşanacak

AKSA Elazığ Doğalgaz, Depremzedelerin hızla doğalgazla buluşturulabilmesi ve Elazığ'da gaz akışının kesilmemesi için çalışmalarına devam ederken Şehir genelinde Doğalgaz kesilemediği için planlı elektrik kesintisi olacağı duyuruldu.

Elazığ'da Planlı Elektrik Kesintisi Yaşanacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

6 Şubat Pazartesi günü saat 04.17’de Kahramanmaraş ili Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İlk depremin ardından aynı gün içerisinde yine Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde ikinci bir deprem daha yaşandı. Depremin ardından bölgede çalışmalar hız kesmeden devam ederken doğalgaz tüketimi konusunda da kısıtlanmaya gidilmişti. AKSA Elazığ Doğalgaz tarafından yapılan açıklamaya göre depremzedelerin hızla doğalgazla buluşturulabilmesi Elazığ’da gaz akışının kesilmemesi için 2 gün süreyle gazın 19:00-22:00 arasında kullanılması gerektiği ifade edildi.
AKSA Elazığ Doğalgaz’dan sabah saatlerinde Elazığ için ikinci uyarı yapılarak kombi ve kazanların 20:00’a kadar kapatılmadığı takdirde Elazığ'da 15 gün süreyle doğalgaz kullanılamayacağı duyuruldu.
AKSA Elazığ Doğalgaz’dan Elazığ için yeni bir uyarı daha geldi. Şehir genelinde Doğalgaz kesilemediği için planlı elektrik kesintisi olacağı duyuruldu.