Elazığ'da özellikle esnafların yüzünü güldürecek gelişme: Şimdiden başladı

Elazığ'da yaklaşan Kurban Bayramı heyecanı ile birlikte alışverişlerde de artış gözlemleniyor. Esnaflar bu durumdan oldukça memnun. Bayram öncesi ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar, marketlerden giyim mağazalarına kadar tüm iş yerlerinde yoğunluk yaşıyor.

Elazığ'da özellikle esnafların yüzünü güldürecek gelişme: Şimdiden başladı

ESNAFLAR HAREKETLİLİKTEN MEMNUN

Elazığ'da faaliyet gösteren esnaflar, Kurban Bayramı öncesi yaşanan yoğunluktan oldukça memnun olduklarını dile getiriyorlar. Özellikle son bir haftada satışlarda belirgin bir artış olduğunu belirten esnaflar, bu durumun kendileri için büyük bir can suyu olduğunu ifade ediyorlar.
Vatandaşlar İhtiyaçlarını Karşılamak için Acele Ediyor
Kurban Bayramı'na az bir zaman kala vatandaşlar da ihtiyaçlarını karşılamak için acele ediyor. Giyim, ayakkabı, ev tekstili, gıda gibi ürünlerde artan talebe paralel olarak fiyatlarda da bazı artışlar gözlemleniyor. Buna rağmen vatandaşlar bu özel bayramı en iyi şekilde geçirmek için alışveriş yapmaktan geri durmuyorlar.

ELAZIĞ'DA BAYRAM HAZIRLIKLARI TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Elazığ'da Kurban Bayramı hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlar alışverişlerini tamamlamanın yanı sıra, bayram temizliği ve kurban kesimi için de hazırlıklarını sürdürüyorlar. Kurban Bayramı'nın Elazığ'a ve tüm Türkiye'ye huzur ve bereket getirmesi temennisi ediliyor.