Elazığ'da okullar tatil edilecek mi?

Okulların tatil edilip edilmeyeceği soruları, kar yağışı haberleri ardından gündeme geldi. Kar nedeniyle okullarını tatil eden ilk şehir ise Bitlis oldu.

Elazığ'da okullar tatil edilecek mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

23 Ocak'ta başlayan yarıyıl tatili pazartesi günü sona erecek ve 2. dönem için okullarda ilk ders zili çalacak. Ancak bu yıl yoğun kar yağışlarının okulların açılacağı tarihe denk gelmesi nedeniyle bazı illerde tatil beklentisi oluştu. Özellikle kar yağışı görüntüleriyle konuşulan Malatya, Gaziantep ve Elazığ'ın yanı sıra ardı ardına uyarıların yapıldığı Ankara ve İstanbul'da okulların durumu merak ediliyor.

METEOROLOJİ'DEN 25 İL İÇİN UYARI

Meteoroloji'den Elazığ 25 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı geldi. Yoğun kar yağışlarıyla birlikte ulaşımda, aksamalar, buzlanma ve don, çığ tehlikesi, kuvvetli rüzgarla birlikte tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

GÖZLER ELAZIĞ VALİLİĞİNDE

Konuyla ilgili gelişmeler için gözler tüm illerde valiliklerde. Kar tatili haberleri il valilikleri tarafından paylaşılıyor. Ancak henüz Elazığ Valiliği'nden konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.