Elazığ'da milli heyecan!

A Milli Kadın Futbol Takımımız, Uluslar C Ligi ikinci maçında Litvanya'yı yarın Elazığ Atatürk Stadyumu'nda ağırlayacak

Elazığ'da milli heyecan!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

UEFA Kadınlar Uluslar C Ligi'nde Lüksemburg, Litvanya ve Gürcistan ile birlikte 2. Grup'ta yer alan Kadın A Milli Takımı, ikinci maçında Litvanya ile karşılaşacak. 
Geçtiğimiz sezon Erkekler Voleybol Milli Takımı’nın maçına ev sahipliği yapan Elazığ, ikinci kez milli bir organizasyona ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşıyor. Futbolda ilk olma özelliği taşıyan milli maç heyecanı Elazığ Atatürk Stadyumu çimlerinde de ilk kez yaşanacak. Maçın son çalışmasını Elazığ Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştiren Kadın A Milli takımımız Litvanya maçına hazır.


SAAT 18.00’DE…
20.023 kapasiteli Elazığ Atatürk Stadyumu’nda yarın saat 18.00’de başlayacak olan maçta tribünlerin tamamen dolması bekleniyor. Çift maçlı lig usulüne göre yapılacak karşılaşmalar sonunda liderliği elde edecek takım B Ligi'ne yükselecek. Ayrıca en iyi grup ikincileri klasmanında ilk 3 sırayı alacak takımlar, B Ligi'nin en iyi üç grup üçüncüsü ile play-off oynayacak. Bu etapta rakiplerine üstünlük sağlayan ülkeler, B Ligi'nde Avrupa Şampiyonası elemeleri için mücadele verecek. Kaybedenler ise yollarına C Ligi'nde devam edecek. A Ligi'nde gruplarında ilk sırayı alacak 4 takım, 21-28 Şubat 2024 tarihlerinde UEFA Uluslar Ligi'nin şampiyonluğu için sahaya çıkacak.

MAÇ BİLETİ NASIL ALINIR?
Maçı izlemek isteyen futbolseverler aşağıdaki linki tıklayarak biletlerini alabilirler;
https://www.passo.com.tr/tr/etkinlik/turkiye-litvanya-kadin-futbol-ligi/5433324