Elazığ'da LÖSEV ile Mutlu 'Et'

Elazığ LÖSEV il temsilciliği tarafından lösemili çocuklar daha iyi beslenebilsin diye 110 ihtiyaç sahibi aileye 6 kg'lik paketler halinde et dağıtımı yapıldı.

Elazığ'da LÖSEV ile Mutlu 'Et'

1998 yılında Ankara’da SSK Çocuk Hastanesinde çocuk hastaların odasına  TV almak için bir araya gelen  birkaç hastane çalışandan ilham alarak Dr. Üstün Ezer yönetiminde  kurulan Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Yüzlerce çalışanı, onbinlerce hastası ve milyonlarca gönüllüsü ile Türkiye’nin önemli sivil toplum kuruluşlarından biri haline geldi. Yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle Türkiye’de ve Avrupa’da adından sıkça söz ettiren LÖSEV bu projelerden biri olan Kurban bayramında yapılan vekâleten kurban bağışları sayesinde 81 ilde, yıl boyunca hastalara ve onların ihtiyaç sahibi ailelerine et ve et ürünleri desteğini ara vermeden sürdürüyor. Bu kapsamda Elazığ’da lösemi hastası çocukların daha iyi beslenebilmesi adına 110 ihtiyaç sahibi aileye 6 kg’lik paketler halinde et dağıtımı yaptı.  Et dağıtımı sırasında LÖSEV için akrabadan öte bir yakınlık olarak değerlendiren  hasta yakınları  bağışçılara seslenerek “O kadar çok yüreğe dokunuyorlar ki tahmin bile edemezler. İyi ki varlar” ifadesini kullandılar.

LÖSEV’E NASIL BAĞIŞ YAPILABİLİR?

LÖSEV ’e kayıtlı hasta ailelerin yüzde 87’sinin asgari ücret ve altında gelire sahip, kırmızı et almakta zorlanan aileler olduğu tespit edilirken  vakfa bağış yapmak isteyen  hayırseverler ve vekaleten kurban bağışı yapmak isteyenler  www.losev.org.tr web adresinden ya da LÖSEV Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Antalya, Adana, Samsun, Kayseri irtibat ofisleri aracılığıyla bağışlarını ulaştırabilirler.

Elazığ'da LÖSEV ile Mutlu 'Et'
Elazığ'da LÖSEV ile Mutlu 'Et'