Elazığ'da kritik 90 dakika!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, TFF 3. Lig 2. Grup'un 23. Haftası'nda Karşıyaka'yı ağırlayacak

Elazığ'da kritik 90 dakika!

TFF 3. Lig 2. Grup’un 23. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un konuğu Karşıyaka olacak. Geçtiğimiz haftayı fikstür gereği bay olarak geçen Bordo-Beyazlı ekibimiz play-off yarışında iddialı konuma geçme adına Karşıyaka karşısında mutlak 3 puan hedefliyor.
Maçın son çalışmasını kendi tesislerinde yaparak kampa girecek olan Elazığspor’da bu maç öncesi eksik yada cezalı oyuncu bulunmuyor. 


BİLETLER ŞAHİN BAŞKAN’DAN
Play-off hattında kritik öneme sahip olan maçın biletleri bordo-beyazlı kulüp tarafından Salı akşamı satışa çıkarıldı. Biletler satışa çıkarılır çıkarılmaz Elazığ Belediye Başkanı ve Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları tarafından alındı. Müsabaka biletlerinin tamamı taraftarlara ücretsiz olarak dağıtılacak. 


3.’LÜK FIRSATI
Bordo-Beyazlı ekibimiz müsabakayı kazandığı takdirde grupta 3. sıraya yükselme fırsatı bulacak. Pazar günü saat 14.00’te başlayacak olan maça Elazığ Atatürk Stadyumu ev sahipliği yapacak. Bordo-Beyazlı ekibimiz bu maç öncesi 36 puanla 5. sırada yer alırken, Karşıyaka 39 puanla 3. basamakta.