Elazığ'da Kime Teklif Gitti?

Erken seçimi en çok isteyen ve bu konuyu hep sıcak tutan partilerin başında İYİ Parti geliyor. CHP'nin bile yeni kurulan partilerden korktuğu için bariz bir şekilde dillendirmediği erken seçimi, anketlerdeki gözle görülür bir yükselişten aldığı ilhamla İyi Parti çok arzuluyor.

Elazığ'da Kime Teklif Gitti?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, İYİ Parti Seçim İşleri Başkanlığı olarak 20 Haziran 2021'de genel seçim olacağını varsaydıklarını, bu seçime tek başına girecekmiş gibi hazırlanmayı kararlaştırdıklarını söylemiş.

İyi Parti’nin erken seçim isteme konusundaki ısrarı sahaya da olumlu yansıyor. Partiyi bir umut görenlerin sayısı artıyor. 

Ve İYİ Parti, erken seçim hazırlıkları ile birlikte bir önemli çalışmayı daha sesiz sedasız ve kapalı kapılar arkasında yapıyor. 

İyi Parti, Ak Parti’nin “kimi koysak kazanır” dayatmasının aksine; “bu şehirde kimi aday koyarsak kazanırız” gibi akıllı bir politika izliyor. Bunu yaparken de listesine yazdığı isimlerin geçmiş siyasi görüşü ve mensup olduğu siyasi partiye bakmıyor. HDP ile anılmış isimlerin dışında tüm isimlere sıcak bakıyor. 

Ve bu işlemi önce il bazında kendi teşkilatlarına yaptırarak kime teklif götürelim deniyor. Bu isimler teşkilata gittikten sonra şehirde bir anket yapılarak bunlar kamuoyunda test ettiriliyor. Bu işlemden sonra da Genel Başkan Meral  Akşener o ismi kahvaltıya davet ediyor. Yapılan ön görüşmede teklifler sunuluyor. Ardından da teklif sunulan isimlere düşünmesi koşuluyla süre veriliyor.
İyi Parti bu çalışmayı ilimizde yaptı mı? Elbette yaptı. Peki, kimlere teklif gitti ve kimlerle kahvaltı programı yapıldı? İzliyoruz…