Elazığ'da Kadınlar Oraya Akın Edecek!

Elazığ'da havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlar boş zamanlarını güvenli ve serin bir yerde geçirmek için bir arayışa girdi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Elazığ'da Kadınlar Oraya Akın Edecek!

Şehirde bulunan yüzme havuzlarının genellikle karma olarak kullanılması (Kadın-Erkek)  ve güneşlenecekleri rahat bir bölgenin olmaması özellikle muhafazakar kesimi rahatsız ediyordu. Elazığ’da Su Topu Eğitmeni olan Bekir Sadak, bu sorunu çözebilmek adına kadınlara özel açık yüzme havuzu açtı.

Elazığ'da Kadınlar Oraya Akın Edecek!

Elazığ Baskil yolunda, Bilgem Okullarının hemen arkasında bulunan Family Açık Yüzme Havuzu, giriş ücretlerinin uygunluğu nedeniyle açılıştan itibaren oldukça ilgi çekiyor.

Elazığ'da Kadınlar Oraya Akın Edecek!

Family Açık Yüzme Havuzu İşletmecisi, Su Topu Antrenörü Bekir Sadak, meslekte geçirdiği dönem boyunca Elazığ’da açık yüzme havuzu sorunu yaşandığını ve daha çok kadınların bu sorundan mustarip olduğunu fark ettiğini belirtti.

Elazığ'da Kadınlar Oraya Akın Edecek!

Sadak, “20 yıldır bu işin içerisindeyim. Yüzme ve su topu antrenörüyüm. Elazığ’da özellikle yaz aylarında havuz sorunu yaşanıyor. Olimpik Yüzme Havuzu çok kalabalık oluyor, talebe yetişemiyorlar. Bir de Elazığ’da kadınlara özel açık yüzme havuzu eksiği vardı. Rahatça güneşlenebilecekleri bir yer yoktu. Bu nedenle böyle bir proje düşündük.

Ayrıca Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün yaz aylarında büyük bir yoğunluğu var. Sporcularımız yeterince antrenman yapamıyordu. Bu yüzden burayı haftanın belirli günlerinde kendi sporcularım için ücretsiz açacağım. Burada antrenman yapacaklar. Hem sporcularımıza faydası olur, hem de Elazığ’da kadınlar gönül rahatlığıyla yüzüp güneşlenebilirler.

Haftanın belirli gün ve saatlerini sadece kadınlara, bazı günleri ailelere (Kadın) açık olacak. Sadece Pazar günleri erkekler gelebilecekler. Sakin, kalabalık olmadan güzel bir şekilde hhizmet vermek istiyoruz. Sporcularımızın bir havuzu daha oldu, o konuda da çok mutluyum.” Dedi.

Elazığ'da Kadınlar Oraya Akın Edecek!

Giriş ücretleri:

Tek Giriş: 300 TL

Aile İndirimi: 250 TL

12 Yaş Altı: 200 TL

Özel Ders: 5 Bin TL

Grup Ders: 2 Bin TL

Aylık Üyelik (8 Giriş): 2 Bin TL

2 Aylık Üyelik (15 Giriş): 3 Bin 800 TL