Elazığ'da İlklerin Yurdu Öğrencilerini Bekliyor

Elazığ'da TOKİ tarafından İlim ve Hayra Hizmet Vakfı adına yaptırılan birçok özelliğiyle Türkiye'de eşi benzeri olmayan yükseköğrenim öğrenci yurdu ilk öğrencilerini bekliyor.

Elazığ'da İlklerin Yurdu Öğrencilerini Bekliyor

Konforu, sosyal tesisleri ve öğrencilere sunduğu diğer özellikleriyle Türkiye’de ilk defa Elazığ’da faaliyete geçen  yükseköğretim öğrenci yurdu ilk öğrencilerini bekliyor.  TOKİ tarafından yapılan ve TOKİ’nin Türkiye’de genelinde ilerleyen zamanda yapacağı yurtlara rol model olması beklenen yükseköğrenim öğrenci yurdu, spor alanları , sosyal tesisleri ve tam donanımlı konferans salonu  birçok özelliği bünyesinde barındırıyor.

İlimize yükseköğrenim için gelen erkek öğrenciler için şehrin en özel mevkiinde ve çok nezih bir öğrenci yurdu oluşturduklarını ifade eden İlim ve Hayra Hizmet Vakfı Genel Başkanı Zülfü Biçerer “Bilindiği gibi Elazığ köklü bir geçmişe sahip Fırat üniversitesi ile bir eğitim şehri konumunda.

Elazığ'da İlklerin Yurdu Öğrencilerini Bekliyor

Yaklaşık 45 bin öğrencisi ve bilimsel alandaki başarılarıyla göz dolduran Fırat Üniversitemiz, Elazığlı gençlerimiz yanında ülkenin hatta dünyanın dört bir köşesinden tercih eden gençlerimiz tarafından tercih ediliyor. İlimize eğitim amaçlı gelen öğrencilerimizin barınma sorunlarına bir nebze katkı sunmak amacıyla Zafran Mahallesi TOKİ konutları yanında 220 kişi kapasiteli, öğrencilerimizin sosyal, kültürel, sportif ve kişisel gelişimlerine katkı sunacak ünitelerimizle nezih bir yurt oluşturduk.

Elazığ'da İlklerin Yurdu Öğrencilerini Bekliyor

Ulaşım sorununun olmadığı yurdumuz;  konumu, konforu, sıcak ve samimi havasıyla öğrencilerimizin tercihi olmakta. Fırat üniversitemizi kazanan her bir öğrencimizi, görüp gezmeleri, şartlarını ve avantajlarını bizzat yerinde görmeleri için yurdumuza davet ediyorum” diye konuştu.