Elazığ'da Herkes Gergin!

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan sosyal medya hesabından 'Anadolu Yarımadası gergin' dedi ve ülkenin aydınlık, mutlu günlerinin olmasının tek dileği olduğunu belirtti. Daha önceki açıklamalarında ise Anadolu Coğrafyasına baskı yapan bölgeleri belirtip, siyaset ile benzerliğine dikkat çekti.

Elazığ'da Herkes Gergin!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan sosyal medya hesabından “Anadolu Yarımadası gergin” dedi ve ülkenin aydınlık, mutlu günlerinin olmasının tek dileği olduğunu belirtti. Daha önceki açıklamalarında ise Anadolu Coğrafyasına baskı yapan bölgeleri belirtip, siyaset ile benzerliğine dikkat çekti.

Elazığ'da Herkes Gergin!

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Anadolu Yarımadası gergin, üzerinde yaşayan yurttaşlarımız da gergin. Tek dileğim; güzeller güzeli Türkiyem için aydınlık, uğurlu, gönençli, mutlu günler” dedi.

Elazığ'da Herkes Gergin!

SİYASET İLE BENZERLİĞİNE DİKKAT ÇEKTİ

Son zamanlarda yaşanan siyasi gündemi fay hatlarına benzeterek yorumlayan Ercan’ın, “Ne tuhaf! Anadolu'yu deprem için geren baskılar: doğudan İran, güney doğudan Irak ile Suriye, güneyden Mısır'dan geliyor. Bu baskılar altında sıkışan Anadolu kırılarak depremler üretiyor, evler göçüyor, dar gelirli yurttaşlar ölüyor. Siyaset ile jeodinamik çok benzer. Ne tuhaf!” açıklaması dikkat çekti.