Elazığ'da Haftasonu Ender Balkır Rüzgarı Esti

Halk müziğinin başarılı sanatçısı ve Elazığ Harput türkülerine ayrı bir soluk getiren Ender Balkır 16/17 Aralık tarihlerinde Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde sevenleriyle buluştu.

Elazığ'da Haftasonu Ender Balkır Rüzgarı Esti

Elazığ türkülerini sevenler konsere yoğun katılım gösterdiler.İki gün boyunca süren konserde biletler bir hafta öncesinden tükendi her yaştan Elazığlılar’ın oldukça yoğundu.
Özellikle bir teyzemiz vardı ki, kendisi Ender Balkır’ı çok seviyormuş oğlu il dışında okuyormuş annesine sürpriz yapıp bilet almış konser alanına en erken gelenlerden biriydi gece boyunca sevinçten gözyaşlarını tutamadı. Konser sonu Ender beyle fotoğraf çektirip bu güzel geceyi ölümsüzleştirdi.

Sosyal medyada konser tiyatro ve sanatsal etkinliklerini düzenleyen Elazığ Etkinlik günleri ve Ukten sayfası, Ender Balkır’ın Aralık ayı turnesinde Elazığ’ında yer alması için yoğun çaba gösterdiler.Harput musikisi ve Elazığ’ın tanıtımı için daha fazla konser ve etkinlik düzenleyeceklerini dile getirdiler.

Elazığ'da Haftasonu Ender Balkır Rüzgarı Esti

Ender Balkır çocukluk ve gençlik yıllarında dedesinden Harput türkülerini dinleyerek büyümüş o yüzden bu türkülerin ve makamların icrasını ustaca sergilemektedir. Birbirinden güzel hem Elazığ hem de kendi türkülerini dile getirdi.
Balkır, konserine katılım sağlayan tüm Elazığlılar’a teşekkürlerini iletip başka konserlerde mutlaka buluşmak istediğini dile getirdi.

Bizlerde bir kez daha Ender beyin Elazığ‘ a gelmesinde yardımcı olan başta Ditarproduction ve Önder Meral olmak üzere tüm ekip ve Ender Balkır’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.