Elazığ'da Gençler Hayallerinin Peşinden Gidiyor

Elazığlı gençler hem okuyor hem de müzikle ilgilenerek hayallerinin peşinden gidiyor.

Elazığ'da Gençler Hayallerinin Peşinden Gidiyor

Elazığ’da üniversite öğrenimi gören Yusuf Şayik, Samet Okşaş eğitimlerinin yanında tutkunları olduğu müzikle de ilgilenerek hayallerinin peşinden gidiyorlar. 

İşte o gençlerin müzik tutkularına dair Gazetemize yaptığı açıklamalar:

Elazığ'da Gençler Hayallerinin Peşinden Gidiyor

“KÜÇÜKLÜKTE BAŞLAYAN TUTKUMUZ BÜYÜYOR”

Müzik tutkusunu gazetemize değerlendiren Yusuf Şayik: “Elazığ Fırat Üniversitesi Spor Yönetimi 3. Sınıf öğrencisiyim. Uzun zaman oldu müzikle uğraşıyorum. İşleri gitgide ciddiye götürmeye çalışıyoruz. Küçüklükte başlayan yolculuğumuz gitgide büyüyor. Spor yönetimi  okuyorum ve ben bu işi de yapacağım, kararlıyım. Ama aynı zamanda müzik de benim için "ilgi odağı haline geldi. Bunun örnekleri var mıdır? Bu çok mu zor bir şey? Kariyerime de devam etmem çok mu hayali bir şey? Tabi ki hayır..” şeklinde konuştu.

Elazığ'da Gençler Hayallerinin Peşinden Gidiyor

“HER ŞARKI SÖZÜNÜN YAŞANMIŞLIĞI VAR”

Samet Okşaş ise müziğe ve sanata olan tutkusunu şu sözlerle aktardı:

“Fırat Üniversitesi Antrenörlük Bölümü 4.sınıf öğrencisiyim. Şarkı sözleri yazıyoruz. Kendimize ait sözler ve her şarkı sözünün yaşanmışlığı var. Destek bekliyoruz. Elliye yakın parçamız var. Youtube kanalımız var. Sona Pedal Müzik bize ait. Hayallerimizin peşinde koşmaya devam ediyoruz. Yusuf arkadaşımla beraber güzel işler çıkaracağımıza inanıyoruz.

Öncelikle tamamen nasıl mutlu olacağınızı anlamanız ve tercihleriniz ile ilgili seçim yapmanız gerekiyor. Herkesin bu konuya bakışı farklı olabilir. Ben çok yönlü olmayı seviyorum. Başarı elde etmenin verdiği hisler ile mutlu olabilen biriyim. Kendimi zorlamayı seviyorum. Dolayısı ile hem müzik hem de antrenörlük  alanında hedef belirlediğim noktalar için çalışmaya devam ediyorum. Beni öldürmeyen şey güçlendiriyor yani özetle…

Kişisel çıkarlardan ziyade ortak bir amaç doğrultusunda hareket edebilmek ve inanmak yaptığımız işleri samimi ve doğal kılıyor. Yapmacıklığı sevmiyoruz. Neysek oyuz…

Duyurmak ile dinletmek farklı kavramlar. Bir şarkıyı duyurursun onu kapatıp diğerine geçerler ama bir şarkıyı dinletebilirsen belki de o insanın hayatını etkiler… Müziğin etkisi bu kadar güçlü aslında. Biz müziğini dinleten ve hislerini aktaran tarafta duruyoruz ve bunun için çalışıyoruz. Bu duruşumuz da hiç değişmeyecek…Yazdığımız şarkıların bir gün duyulacağı umuduyla…”