Elazığ'da futbol şöleni yaşanacak!

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığspor Kulüp Müdürü Akif Kıraç, 50

Elazığ'da futbol şöleni yaşanacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığspor Kulüp Müdürü Akif Kıraç, 50. Yıla özel etkinlikler düzenleneceği açıkladı. Gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Kıraç, 2-5 Ağustos tarihleri arası çeşitli faaliyetler Elazığspor’un 50. Yılının kutlanacağını dile getirdi. 2 Ağustos’ta saat 23.23’te görsel şölenle başlayacak etkinlikler çerçevesinde, sokak basketbolu, konser, müzik gösterileri ve tanıtım lansmanının yapılması planlanıyor. Kıraç’ın açıklamaları şöyle;
“ERZURUM’DA DEVAM EDECEĞİZ”
“Erzurum’da bazı ziyaretlerde bulunduk. Bizleri çok iyi karşıladılar. Anadolu takımlarının Elazığspor’a çok büyük desteği oldu. Kocaelispor kulübü sadece 1 gece sıkıntı yaşadı bütün Türkiye ayağa kalktı. Elazığspor 1-1.5 ay sıkıntı yaşadı ama sadece Anadolu kulüpleri desteğini ifade etti. Erzurum’daki kardeşlerimizden güzel mesajlar aldık. Erzurum’daki kampımızın 2. Etabını da Erzurum’da yapma kararı aldık. Erzurum’un bize verdiği desteği, bizde kampımızı burada sürdürme kararı alarak devam ettirdik. Birlik – beraberlik önemli tabi ki. Müthiş bir kamuoyu var Erzurum’da. Dadaşların bizlere çok büyük manevi desteği oldu. 5 Ağustos’ta dostluk maçına biz davet etmeden onların teklifte bulunması çok çok hoşumuza gitti. Güzel bir dostluk köprüsü oluştu.”

“ELAZIĞSPOR RUHUNU AŞILAMAK İSTİYORUZ”
“2 Ağustos ile 5 Ağustos tarihleri arasında 50. Yıl şenlikleri kapsamında etkinliklerimiz olacak. Gayemiz gençlere ulaşıp Elazığspor ruhunu yakalamak. Eskinin yapısına dem vurarak, gençleri tribünde toplayacağız. 2 Ağustos’ta saat 23.23’te yapmayı planladığımız bir etkinlik var. 3-4 Ağustos’ta Street-Bdiger(Sokak Basketbolu) etkinliğimiz olacak. Gençlerimize Elazığspor ruhunu aşılamak istiyoruz. 4 Ağustos akşamı yeni sezon formalarımızı ve yeni sezon kadromuzu tanıtacağımız bir gece düzenlemeyi planlıyoruz. Futbolcularımızı tek tek sahneye çağırıp, sanatçılarımız ile birlikte tanıtacağız. Yönetimimiz bu projeleri taraftarlarımız için yaptı.”

“VEFAMIZI GÖSTERECEĞİZ”
“Elazığspor’un efsaneleri ile görüşeceğiz. Biz vefamızı göstereceğiz. Yeni bir taraftar kitlesi oluşturmak, efsanelerimizi takımla barıştırmak gayretindeyiz. Bir çok değerli büyüğümüz var. Elazığspor’u ayakta tutmak bizim asli görevimiz. İnşdigerah güzel şeylere imza atılacak. Gerekli çalışmaları yapıyoruz. Erzurumspor’un efsaneleri ile Elazığspor’un efsaneleri 5 Ağustos’ta oynanacak olan dostluk maçından önce Veteranlar karşılaşacaklar. Onlara vefamızı göstereceğiz. Birlik – beraberliğin olduğu bir ortam inşa etmek istiyoruz”

“50. YILA ÖZEL HATIRA BİLETİ”
“Sahada oynanan oyun ile birlikte futbolcularımıza psikolojik bir güç vereceğiz inşdigerah. Yapacağımız etkinlikler Elazığspor’umuza moral verecek inşdigerah. 5 Ağustos’ta yapılacak hazırlık maçı için 50. Yıla özel hatıra biletleri basıyoruz. Fiyatlarla ilgili resmi açıklama yine yayımlanacak. Erzurum’da da bunları satacağız. Bu virajda bütün Elazığ halkını göreve davet ediyoruz. Kimler bizim yanımızda ise görmek istiyoruz. Destek verenleri 50. yılımızda gönlümüze yazacağız. Eskiden esnaflarımız destek verirdi, şimdi öyle bir şey göremiyoruz. Esnaflarımızı tek tek gezeceğiz. Özellikle Gazi Caddesi. Tek tek esnaflarımızın desteğini alacağız. Onları da artık aramızda görmek istiyoruz. Güçlü bir yapı oluşturacağız.”

“BİZ ANADOLU’YUZ”
“Güzel bir birlik ortamı olacak inşdigerah. Urfa, Sivas, Antep, Adana Demir kulüplerimizden güzel telefonlar aldık. Onları taraftarları da destek oldular. Dostluk maçına geleceklerini söylediler. Yapacağımız bu şenlik içinde insanları bir araya getirdiğimizde mutluluğumuzu paylaşacağız. Elazığspor çatısı altında toplanılacak. Bizim rakiplerimiz bu bahsettiğimiz takımlar. Belki de seneye Urfaspor sıkıntıya girecek. Biz gideceğiz desteğe. Biz Anadolu’yuz. Anadolu’nun bir birine destek olması güzel. Ortak bir ses çıkartılması tabi ki önemli. Biz bütünleştiriciyiz. Elazığspor en büyük STK’dır. Bütün Anadolu şehirleri bir araya geldi. Bu proje çok etkili oldu diye düşünüyorum. Herkesin sonuna kadar desteğini istiyoruz. Bu vesile ile her zaman yanımızda olan Elazığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ediyoruz.”