Elazığ'da 'Dur' ihtarına uymayan sürücüye 332 bin lira ceza
Elazığ'da okul çevresinde denetim yapan ekiplerin 'dur' ihtarına uymayarak plakasız aracıyla kaçan şahıs, başka bir araca çarparak durdu. Sürücüye 5 maddeden toplamda 332 bin lira ceza kesildi.
Edinilen bilgiye göre, okul önü ve çevresinde denetim yapan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Üniversitesi Mahallesi'nde plakasız bir araç tespit etti. Polislerin 'Dur' ikazına uymayan sürücü, kaçmaya başladı.
KAÇAN SÜRÜCÜ BAŞKA BİR ARACA ÇARPARAK DURDU
Polislerin 'Dur' ikazına uymayarak kaçan sürücü, ardından başka bir araca çarparak durdu. Sürücü ve araç içerisindeki diğer 2 şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı.
SÜRÜCÜYE 5 MADDEDEN 332 BİN LİRA CEZA KESİLDİ
Sürücüye; ehliyetsiz araç kullanmak, dur ikazına uymamak, ters istikametten gitme, emniyet kemeri, tescil plakası alınmadan karayoluna çıkmak maddelerinden toplam 332 bin lira ceza kesildi. Aracın ise Yediemin otoparkına çekildiği öğrenildi.