Elazığ' da Çocuklar, 23 Nisan' ı Uçurtma Şenliği ile Kutladı

Uçurtma şenliği, Fırat Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Öğrenci Topluluğu Üyeleri ve Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölüm&uu

Elazığ' da Çocuklar, 23 Nisan' ı Uçurtma Şenliği ile Kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Uçurtma şenliği, Fırat Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Öğrenci Topluluğu Üyeleri ve Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencileri tarafından “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında dersin Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Uğraş ve Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Burcu Gezer Şen’in katılımıyla gerçekleşti. Elazığ İlim Yayma Cemiyeti’ de düzenlenen etkinliğe katılım gösterdi.

Elazığ Kültür Park’ta düzenlenen uçurtma şenliği kapsamında 3 saat boyunca çocuklar etkinliğin tadını çıkardı. Düzenlenen etkinlikte çocuklar, eğitmen ve veliler eşliğinde yumurta yarışı, çuval yarışı, boyama yaptı ve uçurtma uçurdu.

Tam bir şenlik havasında geçen ve çocukların birbirinden çok eğlendiği etkinlikle ilgili Yrd. Doç. Dr. Burcu Gezer Şen, Düzenledikleri etkinliğe katkıda bulunan ve katılım gösteren herkese teşekkür ettiğini ve tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığını söyledi.