Elazığ'da Bir İlçe Belediye Başkanı Aday Olmayacağını Açıkladı

Elazığ'ın Arıcak İlçesi Belediye Başkanı Ferit Yıldırım 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde aday olmayacağını açıkladı.

Elazığ'da Bir İlçe Belediye Başkanı Aday Olmayacağını Açıkladı

2024 yılı Mart ayında geçrekleştirilecek olan seçimlere az bir süre kaldı.

Bu kapsamda aday adayları çalışmalarına hız verirken mevcut belediye başkanları da yeniden aday olup olmama konusunda kararlarını netleştirmeye başladı.

FERİT YILDIRIM: ADAY OLMAYACAĞIM

Arıcak Belediye Başkanı Ferit Yıldırım, seçimlerde aday olmayacağın duyurdu. 

Başkan Yıldırım kararını şu sözlerle kamuoyuna duyurdu:

"Kıymetli Arıcaklı hemşerilerim;

Öncelikle sizleri sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.

2014 tarihinden bu yana sizlerin teveccühü ile on yıldır belediye başkanlığı yapıp sizlere layık olmaya çalıştım. Bu süre zarfında güzel ilçeme ve ilçemin güzel halkına hizmet etmeye çalıştım. Çocuğu, genci yaşlısı, köylüsü, memuru,dışlanmışı demeden herkesi kucaklamaya çalıştım. Çalışma arkadaşlarımla birlikte ilçeme güzel hizmetler sundum. Hem ilçe hem de ülke olarak depremler, hastalıklar gibi çok zor dönemlerden geçtik. Buna rağmen ilçemin güzel insanlarını hiçbir zaman yalnız bırakmadım. Kimseye haksızlık etmedim, kimsenin hakkını yemedim. Ben gerçekten ilçemi ve insanımı severek hizmet ettim.

Tabi ki hiçbir insan ve hiçbir görev sonsuz değildir. Ben de sonsuz olmayan bu görevime ailemin akrabalarımın, dostlarımın ve tüm seçmenlerimin onayını alarak önümüzdeki yerel seçimlerde son veriyorum. Farkında olmadan kırdığım incittiğim üzdüğüm vatandaşımız varsa hakkını helal etsin.

Tüm halkıma şükranlarımı sunuyorum.

Saygı ve selamlarımla kalın sağlıcakla"

Elazığ'da Bir İlçe Belediye Başkanı Aday Olmayacağını Açıkladı

Ferit Yıldırım, Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba'nın ardından aday olmayacağını duyuran bir diğer belediye başkanı oldu. Öte yandan Maden Belediye Başkanı Orhan Yavuz ise partisi MHP'den istifa ettiğini duyurmuştu.