Elazığ'da başladı, çevre iller bayilik istedi
Elazığ'da waffle'a yeni bir soluk getiren Eda Uygan, kovada waffle konsepti ile açtığı Croffle kafesi çevre illerden bayiliği isteniyor.
KENTİN VİRAL TATLICILARINDAN BİRİ HÂLİNE GELDİ
Uygan, bazı müşterilerin maliyeti düşürmek amacıyla bir kova waffle’ı iki kişi paylaştığını, bazı müşterilerin ise bitiremedikleri ürünü paket yaptırarak yanlarında götürdüğünü ifade etti. Bu durumun hem müşteriler hem de işletme açısından avantaj sağladığını belirten Uygan, Elazığ’daki bilinirliklerinin her geçen gün arttığını ve sosyal medyada yapılan tanıtım çalışmaları sayesinde kentin viral tatlıcılarından biri hâline geldiklerini söyledi. Uygan, kendileri için yüksek kazançtan ziyade öğrencilerin gönlünü kazanmanın çok daha değerli olduğunu sözlerine ekledi.
TATLIDAN KAHVEYE GENİŞ BİR MENÜ
Tatlı sevmeyen müşteriler için tuzlu ürünlere de yer verdiklerini belirten Uygan, her kesime hitap etmeyi amaçladıklarını söyledi. Menülerinde kumpir hizmetinin de bulunduğunu ifade eden Uygan, meze çeşitlerinin müşterilerin tercihlerine göre belirlendiğini dile getirdi. Henüz hayata geçirilmemiş kahvaltı ürünleri için AR-GE çalışmaları yürüttüklerini belirten Uygan, gelen talepler doğrultusunda kruvasan ağırlıklı kahvaltılık ürünlerin de ilerleyen süreçte menüye eklenebileceğini ifade etti. İçecek alanında da kendilerini geliştirdiklerini vurgulayan Uygan, “Dünya kahvelerini sunduğumuz bir kahve bölümümüz bulunuyor. Baristalarımız, Türk kahvesinden latte ve Americano’ya kadar her türlü kahveyi müşterilerimizin isteğine göre hazırlayabiliyor” dedi.