Elazığ'da bağımlılıkla mücadele paneli düzenlenecek

Elazığ – Bağımlılıkla mücadelede toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla yurt genelinde düzenlenen 'Bağımlılıkla Mücadelede Medyanın Rolü' panelinin Elazığ ayağı, 4 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Gazeteci ve akademisyenlerden oluşan uzman isimlerin konuşmacı olarak katılacağı panelde, bağımlılıkla mücadelede medyanın etkisi ve toplumsal farkındalık çalışmaları kapsamlı şekilde ele alınacak.

TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haberin Özeti

  • Elazığ'da "Bağımlılıkla Mücadelede Medyanın Rolü" paneli, 4 Temmuz Cumartesi saat 10.30'da Ahmet Tevfik Ozan Fuar Merkezi'nde düzenlenecek.
  • İçişleri Bakanlığı destekli panelde; uyuşturucu, teknoloji, sigara gibi bağımlılıklar ile medyanın toplumsal farkındalıktaki etkisi ele alınacak.
  • Sinan Burhan ve Mehmet Acet gibi medya ve güvenlik uzmanları konuşmacı olarak katılacak; Elazığ Belediyesi tüm vatandaşları davet ediyor.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü'nün destekleri, Elazığ Belediyesi, Anadolu Yayıncılar Derneği ve Türkiye Basın Federasyonu'nun katkılarıyla düzenlenecek program, 4 Temmuz Cumartesi günü saat 10.30'da Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, tüm hemşehrilerin davetli olduğu belirtildi.

UZMAN İSİMLER SAHNEDE

Panele, medya ve güvenlik alanının önde gelen isimleri konuşmacı olarak katılacak:

Sinan Burhan – MHA Genel Yayın Yönetmeni / Türkiye Basın Federasyonu Genel Başkanı

Mehmet Acet – Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni

Hasan Öztürk – Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni

Yusuf Alabarda – Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi

Yusuf Başbuğ – Güvenlik Uzmanı

BAĞIMLILIK TÜRLERİ MASAYA YATIRILACAK

Panelde; uyuşturucu, teknoloji, sigara gibi bağımlılık unsurları başta olmak üzere bağımlılıkla mücadele, bağımlılıkla mücadelede medyanın etkisi ve toplumsal farkındalık çalışmaları detaylı şekilde ele alınacak.

Medyanın bağımlılıkla mücadeledeki rolü, doğru habercilik anlayışı ve toplumu bilinçlendirme faaliyetlerinin masaya yatırılacağı panelin, katılımcılara önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

TÜM VATANDAŞLAR DAVETLİ

Elazığ Belediyesi yetkilileri, bağımlılıkla mücadelenin yalnızca kamu kurumlarının değil, tüm toplumun ortak sorumluluğu olduğunu vurgulayarak şu ifadelere yer verdi:

"Bağımlılıkla Mücadelede Medyanın Rolü paneli, 4 Temmuz Cumartesi günü, saat 10.30'da Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Bağımlılıkla mücadelede toplumsal farkındalığı artırmak hedefiyle düzenlenecek panele tüm hemşehrilerimiz davetlidir."