Elazığ'da Ak Parti'nin Acı Kaybı

Ak Parti Karakoçan Belediye Başkan Aday Adayı, Karakoçan'da Sarıcan Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Maruf Aslan vefat etti.

Elazığ'da Ak Parti'nin Acı Kaybı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karakoçan'da Sarıcan Belediyesi Yazı İşleri Müdürü, Ak Partiden Karakoçan Belediye Başkanı Aday Adayı Maruf Arslan geçirdiği kalp krizi sonucunda vefat etti. Aile, Karakoçan'da Merkez Camii altında, defin işlemi 17 Şubat 2024 tarihinde yapılacak.

Elazığ'da Ak Parti'nin Acı Kaybı

ABDULMARUF ARSLAN KİMDİR?

1973 yılında Karakoçan’da doğdu; İlk, orta ve lise tahsilini Karakoçan’da tamamladı. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

Memuriyet hayatına, 1992 yılında Karakoçan Fatih İlköğretim Okulunda Vekil Öğretmenlik ile başladı. 1994 yılında Sarıcan Belediyesi’nde Yazı İşleri Müdürü olarak göreve başladı. 2010 yılından beri Mali Hizmetler Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

2004 ve 2009 Mahalli İdareler seçimlerinde Saadet partisinden Karakoçan Belediye Başkan adayı oldu her iki seçimde de az bir oy ile seçimi kaybetti.

2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinde Karakoçan Belediye Başkan aday adayı oldu MYK kararı ile Merkez yoklamasına katıldı ancak aday gösterilmedi.

Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği’nin Karakoçan temsilciliği görevlerinde ve 2016-2022 TÜGVA Mütevelli Heyeti Başkanlığında bulunan Abdulmaruf ARSLAN çeşitli kültürel ve sosyal faaliyetlerde de bulunmuştur.