Elazığ'da 3'lü zirve!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'un geleceğini tayin edecek olan kritik toplantı bugün yapılacak

Elazığ'da 3'lü zirve!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’de tarihinin en sıkıntılı dönemlerinden birini yaşayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor’da, yaşanan belirsizlik ortamı Perşembe günü itibariyle son bulacak.

AK Parti Elazığ Milletvekili ve Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Metin Bulut, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve Elazığspor Başkanı İrfan Yumakgil’in katılımıyla ilimizde yapılacak olan toplantıyla takımın mali tablosu ve transferin önündeki engel borç masaya yatırılacak.

Toplantının içeriğine ilişkin olarak bilgiler veren Elazığspor Başkanı İrfan Yumakgil, “İlimiz Milletvekilleri Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ ve Gürsel Erol’un telekonferans sistemi ile toplantıya katılacaklarını” söyledi. Yumakgil ayrıca 30 Ağustos Zafet Bayramı Resepsiyonu nedeniyle vekillerin Elazığ’daki toplantıya katılamayacaklarını dile getirdi.

Bir çok soru işaretinin cevap bulacağı kritik toplantının gece geç saatlere kadar sürmesi bekleniyor. Transfer engelini kaldıramadığı için yeni transferlerine lisans çıkaramayan Elazığspor’da bu kritik toplantıdan olumlu sonuç alınması durumunda, lisans işlemlerinin hızlı bir şekilde tamamlanıp yeni transferlerin Balıkesirspor Baltok maçına yetiştirilmesi hedefleniyor.