Elazığ'da 144 metrekarelik dükkan yeni sahibini arıyor! İcradan satışa çıkarılacak…
Elazığ'ın Palu ilçesi Kalekent Mahallesi'nde yer alan depolu dükkan, Palu İcra Dairesi tarafından satışa çıkarılan 144 metrekarelik depolu dükkan için artırma bilgileri kamuoyuyla paylaşıldı. Yatırımcıların dikkatin kaçmayan depo satış öncesi ilgi odağı haline geldi. İşte detaylar….
Üçüncü sınıf B grubu bir yapı olan taşınmazın bakımlı durumda olduğu ve hasarsız olduğu belirtiliyor. Taşınmazın, zeminleri seramik ve karo kaplama, duvarları boyalı, tavanlarda ise panel asma tavan mevcuttur. Elektrik ve su tesisatının mevcut olduğu dükkanın, giriş kapı ve doğraması alüminyum, sağ cephesinde ise sacdan sarmal kapı bulunuyor. Taşınmaz, altyapı, yol, su, elektrik ve kanalizasyon gibi hizmetlerden yararlanıyor.
İmar durumu Palu beldesi imar planına göre ayrık nizam taks/kaks oranları 0.30/1.50 olarak belirlenen ve çekme mesafelerinden sonra 5 kata müsade edilen yapının, muhammen kıymeti 2.383.380,00 TL olarak duyuruldu. İpotek alacaklısının alacak miktarı altında satışa muvafakati bulunmuyor.