Elazığ'da 100. Yıla Yakışır Etkinlikler Yoğun Bir Katılımla Başladı

Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde organize edilen 4.Kitap Fuarı ve Satranç Turnuvası yoğun bir katılımla başladı.

Elazığ'da 100. Yıla Yakışır Etkinlikler Yoğun Bir Katılımla Başladı

Elazığ’da Cumhuriyetin 100. Yılı coşkulu bir şekilde kutlanmaya devam ediyor. Elazığ Belediyesi de düzenlediği etkinliklerle hem vatandaşın güzel vakit geçirmesini sağlıyor hem de 100. Yıla anlam katıyor. Etkinliklere vatandaşların ilgisi de oldukça yoğun. 

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu düzenlenen etkinliklerle ilgili gazetemize de açıklamalarda bulundu. Bilginoğlu, yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı Türkiye Yüzyılı teması ile satranç turnuvamız ve 4. Kitap Fuarımız yoğun bir katılımla başladı.” dedi.

Elazığ'da 100. Yıla Yakışır Etkinlikler Yoğun Bir Katılımla Başladı

ELAZIĞ CUMHURİYETİN 100. YILINDA ÖNEMLİ ETKİNLİKLERE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Başkan Yardımcısı Nazıf Bilginoğlu etkinlerle ilgili ise şöyle konuştu: “Sayın Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları iki tane önemli projeyi hayata geçirdi. Bu projelerden birisi devam eden ve geleneksel hale gelen Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı. Şu anda hakikaten büyük bir yoğunlukla ziyarete geliyorlar. Özellikle yazarlarımız ve şairlerimiz fuar boyunca aramızda olacaklar. Elazığlıların dilediği kitaplara yazarlara şairlere ulaşabileceği kitap fuarımız 9 gün sürecek. Kitap Fuarımız şehrin tanıtımına katkı sunacak.”

"ASIL COŞKU, ASIL HAREKETLİLİK BURADA"

Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Aynı anda Elazığ Belediyesi olarak Yüzyılın Hamlesi Uluslarası Satranç Turnuvası  düzenliyoruz. Oldukça yoğun bir katılım var. Sporcu sayımız oldukça fazla. Elazığ’da Cumhuriyetimizin 100. Yılında coşkulu bir kutlama var. Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları, gençlere önem büyük bir önem veriyor, her zaman sporcularımızın da destekçisi oldu. Asıl coşku, asıl hareketlilik burada. Elazığ’ın tanıtımı böyle olmalı. İran, Azerbaycan, Türkmenistan ve Rusya’dan katılım var. Böylesine güzel turnuvayla ülkemizde de ciddi bir şekilde ses getireceğiz. Buraya gelen insanlarımız Elazığ’ımızı gezecek, görecek ve tanıyacak. Dışarıdan turnuvaya gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya devam edeceğiz. Kitap fuarımızda çok yoğun bir katılımla devam ediyor. Buraya gelen vatandaşlarımız hem yazar ve şairlerimizle buluşuyor hem de istedikleri kitaplara ulaşabiliyor.”