Elazığ'da 100'üncü Yıla Özel Bilim Şenliği Düzenlendi

Elazığ İl Özel İdaresi Bilim Merkezi tarafından 100. Yıla Özel Bilim Şenliği düzenlendi.

Elazığ'da 100'üncü Yıla Özel Bilim Şenliği Düzenlendi

Elazığ İl Özel İdaresi Bilim Merkezi'nin düzenlediği100. Yıla Özel Bilim Şenliğine Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Şiş, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, İl Genel Meclisi Üyeleri, Yol-İş Sendikası 2 Nolu Şube Genel Sekreteri Ali Erdem, Kurum ve Şube Müdürleri, Veli ve Öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Elazığ'da 100'üncü Yıla Özel Bilim Şenliği Düzenlendi

Bilim Şenliği hakkında bir değerlendirme yapan Elazığ Belediyesi Başkan Yardımcısı Nafiz Bilginoğlu; Elazığ'ın güzel etkinliklere ev sahipliği yapmasından duyduğu memnuniyeti aktardı.

Bilim Şenliği hakkında bir değerlendirme yapan Elazığ Valisi Dr. Toraman; "Cumhuriyetimizin 2. Yüz yılına ulaşmak için çok çalışmalıyız. Türk gençliği bilimde, fende ve teknolojide çok güzel ilerledi" dedi. Ayrıca Vali Dr. Toraman; "Türkiye yazılım ve teknoloji de üst seviyelerde" dedi. "Çocuklarınızı bilime teşvik edin" diyerek velilere de seslenen Vali Toraman; "İl Özel idaresi sadece kırsalda yatırım yapmıyor eğitime de katkı sunuyor. Burası güzel hazırlanmış bir merkez" diyerek sözlerini noktaladı.

Elazığ'da 100'üncü Yıla Özel Bilim Şenliği Düzenlendi

Ardından bilim merkezi gezilerek; öğrenciler şiirler okuyarak, deneyler yaptıktan sonra öğrencilerin hediye çekleri dağıtıldı.