Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Yeni Adresinde

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yeni hizmet binasında vatandaşlara hizmet sunuyor.

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Yeni Adresinde

Elazığ Belediyesi vatandaşa sunduğu hizmet kalitesini artırmak hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce Yeni Mahalle Dr. Tevfik Sakallıoğlu Sokak'ta hizmet sunan Zabıta Müdürlüğü, vatandaşlara sunulan hizmet kalitesini ve etkinliğini artırmak hedefiyle yeni binasına taşındı. Yeni Mahalle Muhtarlık Ofisi yanında inşa edilerek kısa süre önce hizmete sunulan Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Hizmet Binası toplam 690 metrekarelik kullanım alanına sahip, bodrum artı iki kat olarak inşa edildi.

Toplumun huzuru ve güvenliği için 7/24 görev başında olan Zabıta Müdürlüğü personeli de yeni hizmet binasında daha konforlu bir hizmet mekânına kavuşmuş oldu. Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Elazığ Belediyesi olarak Elazığ'ımızın her köşesine eşit hizmet götürmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda daha geniş bir mekânda etkin bir biçimde hizmet vermek, vatandaşlarımızın işlemlerini daha kolay ve rahat bir ortamda gerçekleştirebilmelerini sağlamak amacıyla Yeni Mahalle Dr. Tevfik Sakallıoğlu Sokak'ta hizmet veren Zabıta Müdürlüğü Hizmet Binası'nı yıkarak Yeni Mahalle Muhtarlık Ofisi'nin yanındaki boş alanda yeniden inşa ederek hizmete açtık. Vatandaşlarımızın işlemlerini daha rahat bir şekilde yapabilmeleri için hizmete sunduğumuz yeni hizmet binamız hemşehrilerimize hayırlı olsun." denildi.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Geçtiğimiz aylarda tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulan modern görüntüsüyle dikkat çeken Zabıta Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası'nın ihtiyaçlarına karşılık verdiğini ve işlemlerini daha rahat bir şekilde yaptıklarını ifade eden  vatandaşlar, yapılan hizmetten dolayı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ettiler.