Elazığ Belediyesi'nden Duyuru

Elazığ Belediyesi tarafından yürütülen şehir merkezi altyapı yenileme çalışmaları kapsamında 5 Kasım Cumartesi ve 6 Kasım Pazar günü Zübeyde Hanım Caddesi kısmen trafiğe kapatılarak trafik akışı alternatif güzergahlar üzerinden sağlanacak.

Elazığ Belediyesi'nden Duyuru
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Şehir merkezimizde yürüttüğümüz altyapı yenileme çalışmalarımız kapsamında Zafran Su Deposu'ndan Sürsürü, Olgunlar ve Ataşehir Mahallelerini besleyecek ana taşıyıcı hat imalatı çalışmaları devam etmektedir. Zübeyde Hanım Caddesi 60’lar Sitesi önünde gerçekleştirilecek çalışmalar nedeniyle 5 Kasım Cumartesi ve 6 Kasım Pazar günü cadde kısmen trafiğe kapatılacaktır. 
Özel ve topu taşıma araçları için trafik akışı, şehir merkezi istikametinden Malatya istikametine seyreden araçlar için Zübeyde Hanım Caddesi-Orman İşletme Müdürlüğü Kavşağı'ndan Alparslan Türkeş Bulvarı veya Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinden sağlanacak.

Malatya istikametinden şehir merkezine seyreden araçlar ise Malatya Caddesi Çaydaçıra Köprülü Kavşağı’ndan Atatürk Bulvarı istikametine devam edecekler. 
Şehrimizin ana arterleri arasında yer alan Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde gerçekleştirilecek çalışmalar ivedilikle tamamlanarak trafik akışı normal seyrine dönecektir. Vatandaşlarımızın belirlenen alternatif güzergâhları kullanmalarını önemle rica ederiz.” denildi.