Elazığ Ak Parti Milletvekili adayları seçim ziyaretlerini sürdürüyor

Elazığ Ak Parti Milletvekili adayları, seçim çalışmalarına devam ediyor. Milletvekili adayları yaptığı ziyaretleri okuyucularımız için derledik.

Elazığ Ak Parti Milletvekili adayları seçim ziyaretlerini sürdürüyor

PROF. DR. KELEŞ: “YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL”
AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında özel bir hastaneyi ziyaret ederek hastane yönetimi ve personele çalışmalarında kolaylıklar diledi, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. 
Milletvekili Adayı Prof. Dr. Keleş, daha sonra Organize Sanayi Bölgesi Başkan Yardımcısı Muhyeddin Kaya ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti, ardından OSB’de faaliyet gösteren işletmeleri gezerek yöneticilere ve personele çalışmalarında kolaylıklar diledi. 
Coşkulu kalabalığın sevgi gösterisi ve tezahüratlarıyla karşılanan Prof. Dr. Erol Keleş, burada yaptığı konuşmada, seçim gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 
AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, CHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Gürsel Erol’un bakanlık ve hizmet açıklamalarına tepki göstererek, “Sizin kuracağınız hükümette kaç tane bakanlık var? Birçok ilde bakanlık sözü verilmiş. Kaç bakanla hükümeti kuracaksınız? Siz kimi kandırıyorsunuz. Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol” dedi.

AÇIKKAPI: “ELAZIĞ HALKI 14 MAYIS’TA TÜM OYUNLARI BOZACAK”
AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, seçim çalışmaları kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Meydanında esnaflar ve vatandaşlarla ile bir araya geldi. Açıkkapı, “Bizlere yoğun teveccüh gösteren esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunarım” dedi.  
Temasları kapsamında Elazığ Sebze Hali’ni ziyaret eden Açıkkapı, esnaflarla bir araya gelerek istişarede bulundu. 
Esnaflara hayırlı, bereketli kazançlar dileyen Milletvekili Adayı Açıkkapı, Türkiye Yüzyılı’nın inşasında esnafların da büyük bir rol oynayacağını vurguladı.
Daha sonra TÜGVA’da gençlerle buluşan Açıkkapı, “Bizleri ağırlayan, fikirleri ile ufkumuzu açan gençlerimize ve bizlere ev sahipliği yapan TÜGVA ailesine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

NAZIRLI: “TEKNOFEST, BU ÜLKENİN GELECEĞİ VE BAĞIMSIZLIĞIDIR”
AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, seçim çalışmalarını ara vermeksizin sürdürüyor. Elazığlıları bekleyen ve bekleten olmayacaklarını, ilçe ilçe, köy köy halkın ayağına gidip ihtiyaçlarını gidermek için çalışacaklarını söyledi.
Daha sonra Yeni Mahalle’de temaslarda bulunan Nazırlı, İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen mahalle buluşmalarına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Beldeleri de unutmayan Nazırlı, bu kapsamda Yurtbaşı Beldesi’ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Belde temasları kapsamında belediyeyi de ziyaret eden Nazırlı, idareci ve personellerle sohbet etti. Nazırlı, “Elazığ hazır! Türkiye Yüzyılı başlıyor” dedi.

YANILMAZ: “ELAZIĞ, MİLLET İTTİFAKI’NIN HEVESİNİ KURSAĞINDA BIRAKACAK” 
Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, seçim gezileri kapsamında Elazığ Belediyesi merkez binayı ziyaret ederek, personellerle bir araya geldi. 
Daha sonra PTT Başmüdürlüğü’nü ziyaret eden Yanılmaz, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikaları da gezerek, işletme sahipleri ve çalışanlarla sohbet etti. 
Programı kapsamında Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan esnafları da gezen Yanılmaz, sorun ve talepleri dinledi, destek istedi. 

MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZ’DEN MİLLET İTTİFAKINA TEPKİ 
AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 
Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti. OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muhyeddin Kaya ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Öz, daha sonra OSB’de faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarını ziyaret etti. 
AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen sandık görevlileri eğitim programına iştirak eden Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, ziyaretlerin kapsamında ayrıca özel bir hastaneyi ziyaret ederek hastane yönetimi ve personeline çalışmalarında kolaylıklar diledi, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. Milletvekili Adayı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Alo 170 ve 112 çağrı merkezlerini ziyaret eden Öz, ziyaretlerinin son durağında ise İl Kadın Kolları Başkanlığınca düzenlenen ‘Anne-Çocuk-Genç’ konulu programa katıldı.
AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, millet ittifakının son günlerdeki söylemlerine dikkat çekerek, “Vallahi bunların vatanla derdi var, billahi bunların milletle derdi var. Bunların bizim hiçbir değerimizle alakası yok.” dedi.(Bülten Haber) 

Elazığ Ak Parti Milletvekili adayları seçim ziyaretlerini sürdürüyor
Elazığ Ak Parti Milletvekili adayları seçim ziyaretlerini sürdürüyor