ELAZIĞ'A HİZMETE DEVAM..

ELAZIĞ'A HİZMETE DEVAM..
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizde 24 Ocak’ta meydana gelen depremin ilk dakikalarından itibaren yoğun gayret gösteren ve büyük mesai harcayan Elazığ Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Pirinçci görevden ayrıldı.

Gönlü ve yüreği Elazığ için atan ve bunu görev yaptığı kurumlarda çok net olarak gösteren ve farklı bir kurum ve makamda şehre hizmet edeceğine inandığımız Mustafa Pirinçci müdürümüze bir hakkı teslim ederek önce çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Depremin arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarının ardından sahada en çok olan ve bu görevi tüm konutlar, yıkılan okullar, köy evleri ve diğer resmi kurum inşaatları bitene kadar devam edecek Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevini hakkıyla yaptı ve çok dua aldı.

Zaman zaman bizler de aksayan yönleri ve müdürlüğün ağır çalıştığını dile getirdik. Ancak sonradan da gördük ki işlerin zaman zaman ağır yürümesi il müdürlüğünden değil, çoğunlukla bakanlığın bürokrasisinden kaynaklıydı ve bundan Mustafa Pirinçci müdürümüzde mustaripti.

Kendisi de işlerin kısa sürede sonlandırılması için gayret ediyordu. Birçok kamu kurumlarından geçici görevle temin ettiği personeller ile müracaatları ve itirazları değerlendirip sonuca ulaşıyordu.

Yapılan başarılı bir görev süresinin ardından Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevinden ayrılan Mustafa  Pirinçci’yi bu kez şehre daha çok hizmet verecek makamlarda görmek istiyoruz.

Bu zorlu süreçte Elazığ Belediye  Başkanı  Şahin Şerifoğulları  ile güzel bir koordine içerisinde çalıştığına yakinen şahit olduk.

Elazığ Belediyesinin de depremin izlerini silme, yeni konut ve inşa projeleri olduğunu da biliyoruz. Ve bu konuda Mustafa Pirinçci  müdürümüzün tecrübelerinin şehre yansımasının devamının gerekliliğine de inanıyoruz.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevinde önemli başarılara imza atan Mustafa Pirinçci müdürümüz bu kez Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı olarak birçok projeye imza atarak şehre hizmet edeceğine inanıyoruz.

Mustafa Pirinçci Müdürümüz ; gençliği, dinamikliği ve her şeyden önemlisi de şehir ve Elazığ sevdası yüklü bedeni hemen yeni görevinde kendini göstermeli ve zaman en iyi şekilde değerlendirilmeli.