ELAZIĞ YEREL GAZETELERİNDEN REKTÖR DEMİRDAĞ'A ZİYARET

HaberKent Gazetesi İmtiyaz Sahibi Efraim Gündem, Muhabir İzzet Tumay, Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak, Günışığı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kuşçubaşı,

ELAZIĞ YEREL GAZETELERİNDEN REKTÖR DEMİRDAĞ'A ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

HaberKent Gazetesi İmtiyaz Sahibi Efraim Gündem, Muhabir İzzet Tumay, Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak, Günışığı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kuşçubaşı, Fırat Gazetesi Mali Koordinatörü Zeki Katı ile Basın İlan Kurumu Elazığ İl Müdürü Murat Yürekli’yi makamında kabul eden Rektör Prof. Dr. Demirdağ, Elazığ’da günlük olarak yayın yapan yerel gazetelerin 4 gazete adı altında birleşmelerinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, Fırat Üniversitesi olarak Basın Mensuplarına kapılarının açık olduğunu belirtti.

 

 “YEREL BASINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM”

Ziyaretlerinden dolayı gazetecilere teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Demirdağ, Elazığ Yerel basınını yakından takip ettiğini belirterek, “Fırat Üniversitesi kurulduğu günden bu güne kadar her konuda basının verdiği desteklerle ve Gazetecilerle birlikte hoşgörü içerisinde bugünlere kadar gelmiştir. Özellikle halkın doğru bilgilendirilmesi açısından Fırat Üniversitesinin her zaman kapısı değerli gazetecilere açıktır. Gazeteci arkadaşlarımızla birlikte bu şehir ve üniversite için neler yapabiliriz çabası içerisindeyiz. Bu konuda da ilimizde yayın yapan medyadan da destek alıyoruz. Ben buradan hepsine teşekkürlerimi iletiyorum. Fırat Üniversitesinde olsun Hastanemiz de olsun her alımlar ihale yoluyla yapılmakta. Bu vesile ile yerel gazetelerimize ilan desteği noktasında büyük destekler vermekteyiz. Bu açıdan da Fırat Üniversitesi Yerel Basının her zaman destekçisi olmuştur, bundan sonrada desteğini sürdürecektir” dedi. 

 

Basın İlan Kurumu Elazığ İl Müdürü Murat Yürekli ise Fırat Üniversitesinin ilan bazında yerel gazetelerin destekçisi olduğunu belirterek, desteklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Demirdağ’a teşekkür etti.

 

Konuşmaların ardından Basın İlan Kurumu Elazığ İl Müdürü Murat Yürekli ve beraberindeki Gazete temsilcileri Rektör Prof. Dr. Demirdağ’a plaket taktim ettiler.