ELAZIĞ'DA DİLENCİLER 1 TL'Yİ BİLE KABUL ETMİYOR!

Elazığ'da vatandaşların en yoğun olduğu caddelerde kaldırımları mesken haline getiren Dilenciler, vatandaşların manevi duygularını sömürdükleri yetmiyormuş gibi  verilen p

ELAZIĞ'DA DİLENCİLER 1 TL'Yİ BİLE KABUL ETMİYOR!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da vatandaşların en yoğun olduğu caddelerde kaldırımları mesken haline getiren Dilenciler, vatandaşların manevi duygularını sömürdükleri yetmiyormuş gibi  verilen paraları da az bularak tepki gösteriyor.

‘’VATANDAŞ VE ESNAF PES ETTİ’’

Kolay yoldan para kazanmayı meslek haline getiren Dilenciler, caddelerde yürüyen vatandaşları sömürmekle yetmiyor ayrıca da esnafları rahatsız etmeye aralıksız devam ediyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan T.A(38) isimli bir Esnaf,’’Sabahın erken saatlerinde dükkanlarımıza gelerek para istiyorlar. Bizler de bozuk paramız olduğu zaman veriyoruz. Biz iyi niyetle davrandığımız için 2 saat sonra tekrar geliyorlar. Yok dediğimiz halde ısrar ediyorlar.Müşterilerimizin  olduğu saatlerde bile gelip rahatsızlık veriyorlar. Bu kadar yüzsüzlük olmaz.Resmen bizi kandırıyorlar.’’diye ifade etti.

‘’1 TL’Yİ BİLE KABUL ETMİYORLAR’’

Elazığ’da yıllardır esnaflık yapan T.G(54) isimli bir vatandaş ise yaptığı açıklamada,’’Elazığ’da ki dilenciler artık yeni bir yönteme başvurdu. Vatandaşların verdiği 1 TL’yi bile artık almıyorlar. Kâğıt para istiyorlar. Bozuk para verdiğin zaman da suratlarını asarak kızmaya başlıyorlar. Dilencilerin çoğu Elazığ’lı değil. Başka illerden gelerek para kazanıyorlar. Kucaklarında ki küçük çocukları bile vatandaşları dolandırmak için kullanıyorlar. Yetkililerin bu soruna hemen bir çare bulması gerekiyor.’’diye konuştu.