Elazığspor'un kadrosu eriyor!

Alacaklarını tahsil edemediği için TFF'ye başvuran ve serbest kalma hakkı elde eden futbolcularla Elazığspor'un kadrosu her geçen gün eriyor

Elazığspor'un kadrosu eriyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Misli.com 3. Lig’e düşen ve yeni sezon öncesi sessizliğin hakim olduğu Elazığspor’da her geçen gün futbolcu sayısı da eksilmeye devam ediyor. Kadir Taşoğlu ile Fırat Sefa Öncü’nün alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle sözleşmelerini feshettikleri Bordo-Beyazlı kulüpte Cengizhan Akgün, Yeni Malatyaspor’a satıldı. Muhammed İldiz’in sözleşmesinin feshi sonrası TFF’ye başvuran bir diğer isim Ömer Faruk Aydemir de serbest kaldı. Son ayrılıkların ardından Elazığspor’un Türkiye Futbol Federasyonu sistemine kayıtlı 26 futbolcusu kaldı.

İŞTE KALANLAR
Ahmet Ormanoğlu, Ahmet Burak Solakel, Ahmet Can Aslan, Ahmet Ertuğrul Öztürk, Ali Can, Ali Karataş, Cihan Aslan, Cihan Canpolat, Eray Berk Yıldız, Eren Çinkılınç (TFF’ye başvurdu), Fırat Ergün, Giray Karataş, Gökhan Ekmen, Görkem Yağcı, Hasan Ekici, Hebat Alan, İzzet Topatar, Kadir Bekmezci, Muhammed Düzgüner, Muhammed Umut Akbulut, Murathan Özen, Okan Aytekin, Salih Polatdemir, Selim Enes Özeren, Yiğitcan Erdoğan ve Yusuf Ensar Poyrazlı.

TARAFTAR UMUTSUZ
Ayrılıkların peş peşe yaşandığı Elazığspor’da, taraftarlar gelecek günlere umutsuz gözlerle bakıyor. Transfer tahtasının mutlak suretle açılması gereken Bordo-Beyazlı camiada, yeni sezon için yaprak kıpırdamaması da taraftarları çileden çıkarıyor. Kaygıların her geçen gün gelecek adına arttığı Elazığspor’da, önümüzdeki günlerde nasıl gelişmeler yaşanacağı büyük merak konusu.