Ejder Açıkkapı''dan Gürsel Erol'a Yanıt: Elinden Geleni Ardına Koyma

Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, kendisi hakkında 'benimle siyasi polemiğe girersen 3 ayda Elazığ sokaklarında gezemez hale gelirsin' açılamasını yapan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'a yanıt verdi.

Ejder Açıkkapı''dan Gürsel Erol'a Yanıt: Elinden Geleni Ardına Koyma
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Mayıs seçimleri sonrasında bir paylaşımda bulunan Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, “Ağın, Alacakaya, Arıcak, Baskil, Karakoçan, Keban, Kovancılar, Maden, Sivrice, Palu,  en yakın zamanda ilçe ziyaretlerim olacak İnşallah. Ancak bu gezilerimiz sadece gitmiş olmak için değil, 10 dakika “ci” edip şehir turuyla göz boyamak için olmayacak… Samimiyet, tevazu ve gayretle…” ifadelerini kullanmıştı.

Bu paylaşımı sorduğumuz Milletvekili Erol ise Ak Partili Milletvekillerini siyasi polemik konusunda uyararak  'Benimle siyasette bu tür polemiğe şimdiden girerlerse 3 ayda eski Milletvekilleri gibi Elazığ sokaklarında gezemez hale getiririm' yaıtını vermişti.

Erol'un bu açıklamasının ardından Ejder Açıkkapı yeni bir paylaşım daha yaptı. Açıkkapı: "Milli ruhu, milli duruşu tartışılmaz bir şehrin evladı olarak beni bu şehirde, kendi şehrimde gezdirtemeyecek  bir adam yok, olmadı, olmayacak… Bu şehri algılarla yönetenlere müsaade etmeyeceğim. Kimin elinden ne geliyorsa, elinden geleni ardına koymasın…" dedi.