Eğitim Bir Sen Başkanlığına Yeniden İbrahim Bahşi Seçildi

Eğitim Bir Sen Elazığ 1 No'lu Şubesi'nin 7'nci olağan genel kurulu yapıldı. Genel kurulda İbrahim Bahşi yeniden başkan seçildi.

Eğitim Bir Sen Başkanlığına Yeniden İbrahim Bahşi Seçildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Memur Sen’e bağlı Eğitim Bir Sen 1 No’lu Şubesinin 7. Olağan Kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen genel kurulda İbrahim Bahşi, yeniden başkanlığa seçildi. Delege seçimlerinin ardından gerçekleşen genel kurul, divan kurulunun seçilmesiyle başladı.

Eğitim Bir Sen Başkanı İbrahim Bahşi, sendikalarının hak ve özgürlük mücadelesinin adresi olduğunu söyleyerek: “hak ve özgürlük mücadelemiz ilim ve irfan kaynaklarımızla basiretli kararlılığıyla cesaretlidir, haksızlık ve zulme karşı mücadelede örgütlü cesur iyilerle kazanılabilmektedir. Eğitim Bir Sen kurulduğu günden bu yana 30 yıllık geçmişe sahip bir örgüt olarak cehalete karşı bilgiden yana, haksızlığa karşı hukuktan yana, zulme karşı adaletten yana ilkeli, ahlaklı duruşuyla milli iradenin teminatı olmuştur.” Dedi.

Eğitim Bir Sen’in milletin yanında vesayetin karşısında durduklarını belirten Bahşi: “Eğitim Bir Sen olarak baskıya, ihanete, teslimiyetçiliğe, bu topraklarda bin yıldır kökleşmiş izanın, irfanın, imanın cesareti direnciyle karşı koyduk. Millet iradesinin yanında vesaretin karşısında durduk.” İfadelerini kullandı.

Sendikal haklar noktasında da büyük kazanımlar elde ettiklerini de ifade eden İbrahim Bahşi, en büyük sendika olduklarını söyledi.