EASKF'den Yanılmaz'a teşekkür

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şahin Şerifoğulları, amatör spor kulüplerinin lige katılım bedellerini ödeyen Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'

EASKF'den Yanılmaz'a teşekkür
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şahin Şerifoğulları, amatör spor kulüplerinin lige katılım bedellerini ödeyen Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti.

Şerifoğulları, yayımladığı teşekkür mesajında, “Bilindiği üzere 2016-2017 spor sezonunda, sezon başında Elazığ amatör spor kulüplerimize lige katılım bedellerinin Elazığ Belediye Başkanlığı tarafından ödeneceğini spor kamuoyuyla paylaşan Belediye Başkanımız Sayın Mücahit Yanılmaz teveccüh göstererek ciddi sıkıntılar yaşayan kulüplerimizin lige katılım bedellerini ödeyerek ilimiz amatör sporuna ve ilimiz gençliğine destek olmuştur. Sayın Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz‘ın yapmış olduğu bu katkı kulüplerimiz nezdinde büyük bir sevince ve daha fazla gencimizi spora yönlendirme noktasında teşvik etmiştir.

Bu katkılarından dolayı şahsım ve kulüplerimiz adına Sayın Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz‘a şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. (Spor Merkezi)