Düş De Gör!

Düş De Gör!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Halkın Kurtuluş Partisi (HKP), CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın milletvekilliğinin düşürülmesi ve 2018 yılından itibaren ödenen maaşların faizi ile birlikte geri alınması için 8 Ekim 2021'de TBMM Başkanlığı'na başvuruda bulunmuş, aradan bir yıl geçmesine rağmen TBMM Başkanlığı başvuruyu yanıtlamamıştı.

HKP avukatları; Deniz Baykal, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, TBMM Başkanlık Divanı Üyeleri ve TBMM'nin tüm üyeleri hakkında 'görevi kötüye kullanma' suçunu işlediklerini iddia ederek Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Öte yandan HKP avukatları, Deniz Baykal hakkında bir kez daha TBMM Başkanlığı'na başvurdu.

 Atalarımız;iyi, zengin ve güçlü  bir dönemin ardında zor duruma düşenlere toplumun bakış açısı ve davranışları konusunda boşuna “düş de gör” dememişler.

Herhangi bir sağlık problemi olmamasına rağmen Milletvekili yemin töreni dışında meclise uğramayan yüzlerce milletvekilini görmeyip, onları gündeme getirmeyip, sağlık problemleri dolayısıyla meclise gelemeyen Deniz Baykal’ın milletvekilliğini düşürmek için savcılığa suç duyurunda bulun.

Halkın Kurtuluş Partisi, halkın tek kurtuluşunu Baykal’ın milletvekilliğinin  düşürmekte görmüş olmalı ki 2018 yılından beri üzerinde çalıştığı en büyük ve tek proje bu olsa gerek.

Ülkemizde ne partiler var değil mi? Maşallah tek bir projesi bile ülkenin kurtuluşunu sağlayabiliyor ve insanlık tümden mutlu ve huzurlu olabiliyor. Alkışlıyoruz HKP’yi!