Dumandağ: 'Besi OSB'ye Ödenek İlimiz Hayvancılığı İçin Çok Önemli'

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Ticaret Borsası koordinasyonunda yaklaşık 3,5 yıldır çalışmaları yoğun bir şekilde devam eden Elazığ Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) OSB hakkında konuştu.

Dumandağ: 'Besi OSB'ye Ödenek İlimiz Hayvancılığı İçin Çok Önemli'

Başkan Dumandağ: "Besi OSB'nin İlimize kazandırılması hem hayvancılık sektörümüzün gelişimi hem de Borsa olarak yürütmekte olduğumuz başka projelerin de tamamlayıcılığı açısından büyük önem arz etmekte. OSB için ödenek çıkarılarak çalışmaların hızlandırılması da bu noktada önemliydi. Bu hususta yoğun destek ve çaba gösteren İlimiz Milletvekili ve Ak Parti MKYK Üyesi Metin Bulut'a teşekkür ediyorum" dedi.

Gelen bu ödenek ile birlikte OSB alanında altyapı çalışmalarının hız kazanacağını ve parselasyon çalışmalarına geçilerek Besi OSB'de ahır ve tesis inşaatlarına başlanabileceğini belirten Mehmet Ali Dumandağ: "Besi OSB’ye aktarılan bu ödeneğin hayırlara vesile olmasını dilerken, Besi OSB’nin kurulmasında emeği geçen başta İlimiz Milletvekili ve Ak Parti MKYK Üyesi Metin Bulut olmak üzere, Milletvekillerimize, Valimize, Belediye Başkanımıza, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımıza, İl özel idaremize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.