Dualar da Kurtaramaz…

Açıklamalarıyla sık sık gündem olan Nurettin Nebati, vatandaşlarla buluşmasında enflasyonun üstesinden geleceklerini belirterek 'Attığımız adımlarla sizlerin duasıyla, iş dünyasının müthiş performansıyla, aldığımız tedbirlerle bu işin üstesinden geleceğiz' demiş.

Dualar da Kurtaramaz…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elbette dua önemlidir ve gereklidir. “Duanız olmasaydı ne kıymetiniz olurdu” mealindeki ilahi nida da duaya dikkat çekiyor ve elzem görüyor.

Bakan Nebati de bu gerçekten hareketle vatandaştan dua isteyerek sorunların üstesinden gelebileceklerini ifade ediyor.

Halkımız başta ülkemizin geleceği, sağlık ve yakınlarının iyilikleri için dua ettiği gibi hayat pahalılığının bitmesi için de dua ediyor. Bunun tersi de var ama duanın gücüne inanan önemli bir kesim olumlu dualarını her  zaman dile getiriyorlar.

Vatandaş üzerine düşeni yapıyor ama iktidarın ve yetkililerin üzerine düşeni yapıp yapmadıkları, kamudaki israf ve bazı bürokratların konfor içinde bir yaşam sürdüklerini görünce neye nasıl dua ya da beddua edeceklerini şaşırdıkları da bir gerçek.

Nebati’den istediğimiz şudur ki vatandaşın size dua etmesini istiyorsanız, duayı gerektirecek adımlar atın. Halkın,  güven ve itimadını yeniden kazanın. Yoksa dualar da sizi kurtaramaz…