DSİ'YE TAZE KAN

Yaklaşık iki yıldır hemşerimiz Hacı Akgül tarafından vekâletle yönetilen DSİ Elazığ 9. Bölge Müdürlüğüne asaleten atama yapıldı.

DSİ'YE TAZE KAN
TAKİP ET Google News ile Takip Et

DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Elazığ Bölge Müdürlüğüne Şükrü Baysal atandı.

Yeni bölge müdürü için hemşerilerimizden bu göreve layık biri yok muydu ya da milletvekillerimizin üzerinde ittifak edecekleri bir isim bulunamadı mı bilinmez ama yeni DSİ Bölge müdürümüzü önemli çalışmalar bekliyor.

Her değişimin yeni bir heyecan ve hizmet aşkı olacağı düşüncesiyle teşkilatta uzun süre çalışmış ve en son DSİ Kayseri 12. Bölge Müdürlüğü Bölge Müdür Yardımcısı görevini yürüten Sayın Şükrü Baysal’ı Uluova ve Kuzova gibi şehrin atardamarı sayılan sulama projeleri ile Hamza Bey İçme suyu barajından şehre verilecek su projeleri bekliyor.

Umarız yeni bölge müdürümüz şehrin ekonomisi, işsizliği, tarımsal üretimi ve halka ucuz içme suyu temini konusunda gerekli çalışmalara yoğunlaşır ve bitmeyen hikâyeyi tamamlama ve şehri ve bereketli topraklarımızı suyla kavuşturma sevabına nail olur.

DSİ 9. Bölge müdürlüğüne atanan Şükrü Baysal’a Hakimiyet Gazetesi olarak yeni görevinin, şahsı ve şehrimiz adına hayırlı olmasını ve başarılı hizmetlere vesile kılmasını diliyoruz.