Dr. Abdullah Karadağ, Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

2024 yerel seçimlerinde AK Parti'den belediye başkan aday adayı olan Kentsel Dönüşüm Uzmanı Dr. Abdullah Karadağ seçim çalışmaları kapsamında vatandaş ve esnaf gezilerine devam ediyor.

Dr. Abdullah Karadağ, Seçim Çalışmalarına Hız Verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Dr. Abdullah Karadağ “ Malatya’da dün art arda meydana gelen depremlerden dolayı Malatya halkına ve aynı zaman da şehrimizde de hissedilen bu depremlerden dolayı Elazığ halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Depremle yaşamak zorunda olan insanlarımız şunu çok iyi bilmelidir ki; Deprem öldürmez, sağlam yapılmayan yapılar öldürür.  Elazığ konumu itibari Doğu Anadolu fay hattı ve Kuzey Anadolu fay hattının kesişme noktasında bulunmaktadır. Elazığ’ımızın hiç şüphesiz en büyük ihtiyacı, depreme dayanıklı olan kentsel dönüşümünü hiç vakit kaybetmeden tamamlamaktır. Yıllar süren akademik çalışmaların ışığında Doktorasını kentsel dönüşüm uzamanı olarak yapmış bir kardeşiniz olarak, tüm samimiyetimle söylemek isterim ki, Elazığ’ın kentsel dönüşümünü en güvenilir ve en doğru şekilde yalnız biz yapabiliriz. Çünkü tüm hemşerilerimizin, evini yapan kişiden şüphe etmeyeceği şekilde tıpkı TOKİ’ler gibi sağlam ama Elazığ mimarisine ve ailevi düzenine uygun geniş ve ferah konutlara ihtiyacı var.  KENTSEV mütevelli heyeti üyesi olarak, daha önce yurtiçinde ve yurtdışında kentsel dönüşüm uzmanı olarak danışmanlık yapmış bir hemşeriniz olarak şehrimizi kentsel dönüşümünü tamamlamış Türkiye ‘de örnek şehir yapmak istiyorum. Bu konu da dualarınızı bizlerden eksik etmeyin.” dedi.

Dr. Abdullah Karadağ, Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Kentsel Dönüşüm uzmanı Dr. Abdullah Karadağ “Bir kalp düşünün içi insanlık dolu, merhamet kokulu, aldığı her nefes bakışları kadar temiz. Öğretmen sadece 3 heceden ibaret bir sözcük değildir elbet. Binlerce masum gülüşten oluşan minik kalplerin de limanıdır aynı zamanda. Öğretmen bir çocuğun, o çocuk da ülkenin hatta dünyanın geleceğini değiştirebilir. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun” dedi.

Dr. Abdullah Karadağ, Seçim Çalışmalarına Hız Verdi