Doğukent Stadı 3 takımı kaldırır mı?

Fırat Üniversitesi'nin olası şampiyonluğu ile profesyonel liglerde Elazığ'ın takım sayısı 3 olacak ve 3 takıma karşın elimizde yeni stadyum bitene kadar sadece Doğukent Stadı bulunuyor

Doğukent Stadı 3 takımı kaldırır mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Bölgesel Amatör Lig’e iyi bir başlangıç yapan ve hedefini şampiyonluk olarak belirleyen MH Fırat Üniversitesi, Allah nasip ederse ve 3. Lig’e yükselirse profesyonel liglerde takım sayımız 3 olacak.
Elazığspor, Elazığ Karakoçan ve Fırat Üniversitesi’nin profesyonelliğe yükselmesi karşısında Elazığ’ın hali hazırda yeni stadyum tamamlanana kadar elinde sadece çim yüzeyli Doğukent Stadı bulunuyor.
Yeni stadyumun sezon başına yetişmesi çok küçük bir ihtimal. Bu ihtimal karşısında 3 takımımızın profesyonel liglerde yer almasıyla stadyum konusunda nasıl bir yol haritası izleneceği merak konusu?

ZEMİN YETERSİZ KALABİLİR!
Geçtiğimiz sezon Elazığspor ve Elazığ Karakoçan FK’nın maçlarının peşpeşe günlere verilmesi Doğukent Stadı’nda tahribata neden olmuştu. Bu sezon olası 3 takımın aynı stadı kullanması ihtimali stadyum zemininde nasıl bir etki oluşturur bilinmiyor.