Doğruya Doğru… 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İsmail Küçükkaya'nın 'Yeni Bir Sabah' Programına katılarak sorularını yanıtladı. 

Doğruya Doğru… 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erol; 2020 yılında yaşanan depremdeki organizenin başarılı olduğunu dile getirirken yapılan konutlar ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

Erol, “Biz Elazığ’da toplamda 3-4 bina yıkıldı, devlet o gece oradaydı. Yani bütün parti ayrımı yapılmaksızın tüm belediyeler, sivil toplum kuruluşları, bakanlar, siyasi parti genel başkanlar herkes geldi. TOKİ konut yapımında son derece başarılı bir kurum ben bunu söyleyince bazı arkadaşlar bana tepki veriyor niye söylüyorsun diye ben Elazığ’da yaşadım. Elâzığ’da 25 bin konut yaptı TOKİ. Eğer 25 bin konutu TOKİ yapmamış olsaydı insanlar ağır hasarlı ve orta hasarlı binaları yıktırmasaydık bu insanlar bu konutlara taşınmamış olsaydı Malatya gibi, Maraş gibi, Adıyaman gibi bir faciayla karşılaşabilirdik.” dedi. 

Gürsel Erol’un Halk TV’de bilinen bir muhalefet anlayışı ile değil de “Doğruya Doğru” anlayışı ile yapılan hizmetleri ve doğruları açık açık konuşması gerçek muhalefetin böyle olması gerekiyor yorumlarını getirdi. Öyle ki muhalefet demek her şeye itiraz ve her şeyi eleştirmek değil. Yapılan hizmetleri de açık açık söylemek ve hakkını vermektir. Bunu CHP’de görmek çok mümkün değil ama CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol bu tavrıyla takdir topluyor. 

Seçildiği ilk günden itibaren yıkıcı değil yapıcı bir muhalefet örneği gösteren Erol’un diğer muhalefet partilerine de örnek olması gerekiyor. Yiğidin hakkının yiğide verilmesi gerçeğini en iyi bilen Erol’dur. Bundan dolayı her kesimden insanımızın sempatisini ve sevgisi kazanıyor… 

Gerçek ve yapıcı muhalefet böyle olmalı ve böyle davranmalıdır…